Foto:
Foto:

Organizirana silvestrovanja poleg Maribora prirejajo tudi v mnogih manjših krajih in mestih. Prireditve bodo predvsem glasbene, ponekod pa bo možno leto 2019 pričakati kar na drsalkah.

Po pestrem decembrskem dogajanju bodo piko na i na Ptuju dali s pripravo silvestrovanja. To se bo začelo že dopoldan s praznovanjem novega leta za najmlajše. Polnoč pa se bo z glasbeno spremljavo pričakala na mestnem trgu, kjer bodo med deseto in četrto zjutraj nastopili skupini Karneval band in Bomb shell.

Tudi v Slovenski Bistrici glasbe in toplih napitkov ne bo manjkalo. Za zabavo pa bodo poskrbeli Top show band Vagabundi.

Nekoliko drugače pa bodo leto 2019 pričakali v Rušah, tam bo možno odštevati kar na drsalkah. Za vse obiskovalce bodo na voljo tudi okrepčila, za glasbeno spremljavo pa bo na prizorišču skrbel DJ.

Na prostem se bo na osrednjem in prenovljenem trgu praznovalo tudi v Lenartu. Tudi tukaj bo poskrbljeno za tople napitke, za hrano pa si bo treba prinesti s sabo. Dogajanju pa bodo glasbeno spremljavo zagotovili Prisrčni muzikantje.

Nekoliko bolj zadržano bodo praznovali občini Hoče Slivnica, kjer bo osrednje dogajanje v kulturnem domu.