Zdravstveni doma Adolfa Drolca Maribor Foto: Radio Maribor/Bratko Zavrnik
Zdravstveni doma Adolfa Drolca Maribor Foto: Radio Maribor/Bratko Zavrnik

Ena od zaposlenih v zdravstvenih postajah Gosposvetska in Kamnica je bila včeraj ob testiranju na novi koronavirus pozitivna, zato iz Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca naprošajo vse paciente, ki so bili v omenjenih ambulantah prejšnji teden v sredo ali v četrtek, naj se samoizolirajo in naj bodo pozorni na kakršne koli znake okužbe s koronavirusom.

V primeru suma na okužbo COVID-19 prosimo pokličite telefonsko številko 02/22 86 200. Zdravstveni postaji na Gosposvetski in v Kamnici sta od danes do nadaljnjega zaprti. Vsi podatki o delovnem času delujočih ambulant so občanom na voljo na domači spletni strani Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor www.zd-mb.si.

Zaradi epidemije okužbe z virusom COVID-19 deluje mariborski Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca do preklica spremenjeno. Ambulante za predšolske in šolske otroke delujejo od danes samo na sedežu Zdravstvenega doma in v Zdravstveni postaji Nova vas, za odrasle pa so ambulante odprte v Vošnjakovi ulici, v Novi vasi, na Teznu, v Račah in Rušah. Zobozdravnik za otroke in odrasle je v Mariboru na voljo med 7. in 20. uro v Ulici Kneza Koclja 10, vendar izključno za nujne primere.