Sadio Mane tik pred torkovo poškodbo. Foto: Reuters
Sadio Mane tik pred torkovo poškodbo. Foto: Reuters

Torkova tekma med Bayernom in Werderjem se je končala s 6:1, Sadio Mane pa je zelenico zapustil po le 20 minutah, ko je odšepal z igrišča. Preiskave so po poročanju L'Equipa pokazale poškodbo tetive, zaradi katere Mane na prihajajočem nogometnem spektaklu ne bo mogel igrati za Senegal.

Izgubo je imela tudi argentinska reprezentanca, ki je po poročanju tamkajšnjih medijev ostala brez vezista Giovanija Lo Celsa. Selektor Lionel Scaloni je nedavno o 26-letniku, ki je bil eden najpomembnejših igralcev pri lanski zmagi Argentine na Copi Americi in uvrstitvi na svetovno prvenstvo, dejal: "Številčno ga lahko nadomestimo, glede nogometnega znanja in prispevka ekipi pa ne."

Lo Celso, nogometaš Villarreala, se je poškodoval 30. oktobra, ko ga je trener zamenjal po 24 minutah tekme španskega prvenstva v gosteh proti Athleticu iz Bilbaa. Sprva so sumili na raztrganino mišice v nogi. Pri Villarrealu sicer uradno še niso sporočili, za kakšno poškodbo gre. Glede na poročila bo Lo Celso moral na operacijo. V reprezentanci pa naj bi ga zamenjal Exequiel Palacios iz Bayerja. Scaloni mora do 14. novembra objaviti svojo ekipo 26 igralcev za SP.