Rihanna o svoji zgodbi s Chrisom ne želi več govoriti. Foto: EPA
Rihanna o svoji zgodbi s Chrisom ne želi več govoriti. Foto: EPA
Dejala je, da trenutno ni pripravljena na resno zvezo, saj ima preveč natrpan urnik. Foto: EPA

27-letna zvezdnica je za revijo Vanity Fair spregovorila o svojem nekdanjem partnerju, ki jo je leta 2009 grdo pretepel, zaradi česar je moral nekaj mesecev preživeti v zaporu, vendar sta se glasbenika ponovno začela sestajati leta 2012, zaradi česar je bila Rihanna deležna številnih opazk.

Zdaj je svojo odločitev pojasnila v intervjuju: "Bila sem tisto dekle. Tisto dekle, ki je mislilo, da so nekateri ljudje močnejši, ne glede na to, kako žalostno je razmerje. Morda sem ena izmed teh oseb, ki prenesejo takšno sr***e." Verjela je, da Chrisu lahko pomaga in mu stoji ob strani, verjela je tudi, da ga lahko spremeni: "Stoodstotno. Do njega sem bila zelo zaščitniška."

"Mislila sem, da ga ljudje niso razumeli. Tudi po tistem ... Ampak čez čas spoznaš, da si v takšnem položaju ti sovražnik. Osebi želiš le najboljše, ampak če jo spominjaš na napake ali slabe trenutke oziroma če priznaš, da si se pripravljen sprijazniti s tem, imajo slabo mnenje o tebi. Ker vedo, da si ne zaslužiš tega, kar ti bodo dali," je svoje razmišljanje strnila pevka. Dejala je, da je vztrajala, ker je mislila, da bo kos takšnemu razmerju in da bodo spomini zbledeli, a na koncu je ugotovila, da je bolje, da odide. RiRi je povedala tudi, da si želi, da bi se debata okrog Chrisa že enkrat končala. Zaveda se, da je nasilje v družini resna tema, vendar bi rada svojo zgodbo vsaj delno pozabila.

Po koncu zveze z Brownom so Rihanno povezovali z različnimi zvezdniki, med drugim celo z Leonardom DiCapriem in Lewisom Hamiltonom, čemur pa se pevka le nasmehne in doda, da od nekaterih domnevnih ljubimcev nima niti telefonskih številk. Pravi, da v resnici ni takšna, kot jo predstavljajo mediji, in da si seksa za eno noč ne privošči: "Če bi si tega želela, bi to storila. Delala bom to, kar me osrečuje, to, kar hočem. Ampak takšno početje bi me pustilo prazno, zame je to brez pomena. Naslednji dan pa bi se zbudila in se počutila za en d**k."

Dejala je, da trenutno še ni pripravljena na svojega "princa na črnem motorju", čeprav si ga nekoč želi. Pravi, da je preveč zasedena, da bi se lahko popolnoma posvetila zvezi. "Dobro mi je tudi, če sem sama," je še dejala in s tem zavrnila govorice, da je v zvezi z ameriškim raperjem Travisom Scottom, čeprav so jo paparaci ujeli med poljubljanjem na zabavi v Parizu.