Rihanna je z obema hiphoperjema sodelovala tako poslovno kot zasebno. Foto: Reuters
Rihanna je z obema hiphoperjema sodelovala tako poslovno kot zasebno. Foto: Reuters
Brown je po soočenju na Twitterju objavil fotografijo svoje ranjene brade. Foto: Twitter

Branilec Spursov iz San Antonia lige NBA je s temnimi sončnimi očali na tiskovni konferenci v Parizu opisal incident v newyorškem nočnem klubu. Parker je povedal, da bo zaradi poškodbe zamudil teden dni olimpijskih priprav s francosko ekipo.

Francoski šampion, nekdanji mož igralke Eve Longorie, mora zaradi popraskane mrežnice nositi posebne kontaktne leče, po prihodu v Pariz pa je poiskal nujno zdravniško pomoč.
"Steklenice so letele"
"Bil sem s svojim kolegom Chrisom Brownom in s prijatelji smo dobili kar nekaj udarcev, zato bom zamudil začetek priprav, ker en teden ne smem početi ničesar, razen nositi leče in jemati kapljice," je povedal novinarjem Parker.

Po besedah policije so bili Brown, njegovo dekle in njegov telesni stražar med več ljudmi, ki so bili ranjeni v četrtkovem pretepu in metanju steklenic v klubu W.i.P v SoHu.
"Steklenice so kar letele. Ne vem, kaj se je zgodilo. Najprej je bilo moje oko v redu, ampak potem se je poslabšalo, in ko je letalo pristalo, me je že res bolelo, zato sem šel naravnost na urgenco," je še povedal Parker.
Rihanna ljubi dramo
Kaj točno se je dogajalo v četrtek, še vedno ostaja neznanka. Ve se, da sta bila glavna povzročitelja spopada 23-letni Brown in dve leti starejši Drake oziroma njuno spremstvo, ki je dejansko opravilo vse "umazano delo". Hiphoperja naj bi se sprla zaradi 24-letne Rihanne, Brownovega nekdanjega dekleta, ki naj bi se zdaj spečala z Drakom.

Rihanne sicer v W.i.P.-u ni bilo, a po poročanju neimenovanih virov, na katere se sklicuje Us Weekly, ji godi, da sta se fanta stepla zaradi nje, saj naj bi "oboževala dramo".
Tabloidi že dalj časa poročajo, da se Rihanna na skrivaj dobiva s svojim nekdanjim fantom, s katerim sta se razšla leta 2009, ko jo je on pretepel. Z Drakom je nedavno posnela duet, ob tem pa naj bi se z njim tudi romantično zapletla.