Za Andreo Massija počitka ni, zato že postavlja temelje za naslednjo sezono. Foto: MMC RTV SLO/Toni Gruden
Za Andreo Massija počitka ni, zato že postavlja temelje za naslednjo sezono. Foto: MMC RTV SLO/Toni Gruden
Mazejeva postavila piko na i sezoni

"Tomaž Lovše, predsednik SZS-ja, je ta čas v ZDA, tako da so se pogajanja nekako ustavila. V tednu dni pa želim dobiti ustrezne odgovore, saj ima, denimo, trener Livio Magoni, ki je v pretekli sezoni storil vse, kar je bilo v njegovi moči, ponudbe tudi od drugih ekip. Tako z Magonijem kot tudi s serviserjem Albertom Corbellinijem, ki se je ekipi priključil po novem letu in dal velik pečat k uspehom, želim čim prej uskladiti vse podrobnosti," pravi Massi.

Tina si ne želi povprečne sezone
"Natančno vem, kaj hoče Mazejeva. Ne želi si povprečne sezone, ker je prišla v sam svetovni vrh in lahko zmaguje v vseh disciplinah. Je zelo samozavestna in želi dosegati le najvišje izide ter najvišja mesta. Kot vodja ekipe ji želim zagotoviti pogoje, da bo to lahko uresničila. Pri tem pa se povsem zavedam omejitev, ki jih imamo tako kot vsi v Sloveniji pri zagotavljanju denarja. Ne zahtevam in ne vsiljujem ničesar, hočem le zagotoviti pogoje, da bo ekipa boljša, kot je bila v zadnji zimi. Čakam tudi na odgovore drugih reprezentanc, hrvaške, nemške in ameriške, s katerimi sem se pogovarjal o sodelovanju. Na podlagi tega bom lahko napravil natančen stroškovnik in na tem temelju tudi proračun ekipe, v kateri želim zadržati Magonija in Corbellinija. Ne želim si, da bi nam še naprej uhajali vrhunski strokovnjaki in da bi se ponovilo lansko leto, ko se je poleti poslovil Andrej Perovšek, ker mu nisem mogel zagotoviti ustreznih pogojev," je dejal Massi.

Če ne bo ustreznih pogojev, dela ne bo nadaljeval
"Zato si želim, da bodo najprej poplačani moji sodelavci. Pogovarjam se tudi s sponzorji Mazejeve ekipe. Če bodo pogoji za boljše izide, potem bom tudi sam nadaljeval delo, drugače pač ne. Vendar to ni izsiljevanje, pač pa dejstvo, pri tem pa upoštevam tudi trenutne razmere, tako v Sloveniji kot tudi na SZS-ju, ki niso rožnate," je poudaril Massi.

Mazejeva postavila piko na i sezoni