Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zaradi okvare na oddajniški točki Krvavec, ki vpliva na distribucijo radijskih in televizijskih signalov, je na širšem območju moteno oddajanje

Zimski športi

Želja Lile Lapanja zastopanje Slovenije na olimpijskih igrah

V prihajajoči sezoni bo za Slovenijo smučala Američanka slovenskih korenin Lila Lapanja. "Že od otroštva so bile vedno moja želja olimpijske igre," je dejala 29-letna alpska smučarka.

29

Zimski športi

Medved po dolgoletnem delu v slovenski B-ekipi prevzema finske skakalce

Igor Medved, ki je kar 13 let vodil slovensko B-reprezentanco, je postal novi glavni trener finskih smučarskih skakalcev. 43-letni nekdanji skakalec se bo prvič preizkusil v tujini.

13

Hrgota želi tudi brez kapetana Prevca na vsaki tekmi uvrstitev na stopničke

Glavni trener slovenske reprezentance v smučarskih skokih Robert Hrgota je na kondicijskem treningu v Kranju poudaril, da si v novi sezoni želi še več uvrstitev na stopničke. Glavna cilja bosta novoletna turneja in svetovno prvenstvo v Trondheimu.

1

Pogajanja s trenerji še potekajo; Massi bo vodil samo Andrejo Slokar

Slovenske reprezentance v alpskem smučanju se bodo z zelo spremenjeno trenersko zasedbo podale v novo sezono. SZS ima za ekipe za svetovni in evropski pokal 1,65 milijona evrov in zaradi omejenega obsega financ pogajanja s trenerji še potekajo.

10

Miha Verdnik o sodelovanju z Žanom Kranjcem

Pobuda za sodelovanje je prišla z Žanove strani. Sem zainteresiran, sodelovanje z Žanom je odvisno od tega, ali se bomo s Smučarsko zvezo Slovenije dogovorili ali ne.

3
Več

Izbor

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov