Tina Maze je letos dosegla številne rekorde. Foto: Reuters
Tina Maze je letos dosegla številne rekorde. Foto: Reuters
Andrea Massi
Andrea Massi bo ob 10.45 nedeljski gost na Valu 202. Foto: Simon Maljevac

Televizija Slovenija bo začela program predvidoma ob 8.45. Med posameznimi prenosi tekem – ob 8.55 in 11.25 moški slalom ter ob 9.55 in 12.25 ženski veleslalom – se bomo v studiu pogovarjali z več gosti, med katerimi bosta osrednja Janez Šmitek in Primož Peterka, spremljali bomo podelitve globusov, se v živo oglašali iz Črne na Koroškem, po podelitvah malih in velikih kristalnih globusov pa se bomo iz Lenzerheideja v program oglasili s Tino Maze, s katero pripravljamo daljši pogovor. Vmes bo na sporedu še nekaj prispevkov, ki bodo povzeli letošnjo Tinino sezono. Program bosta povezovala Saša Jerković in Polona Bertoncelj.

Igor Tominec bo gostil Masija
Tudi Val 202 bo v nedeljo svoj program skorajda v celoti namenil zaključku izjemne sezone Tine Maze. Na prizorišču finala bosta Igor Tominec in Aleš Smrekar, ki sta Tinine uspehe spremljala vso zimo. S posnetki prenosov zmag Črnjanke bosta po radijsko prehodila najuspešnejše tekmovalno obdobje katerega koli smučarja v zgodovini svetovnega pokala. Nikar ne gre zamuditi Nedeljskega gosta na Valu 202: ob 10.45 bo Igor Tominec še pred uradnim zaključkom sezone gostil vodjo Tinine ekipe Andreo Massija.

Športni SOS bo posvečen Tini Maze
Dogajanje bomo s posebno aplikacijo "scribble live" ves dan spremljali tudi na portalu MMC-ja. Najboljši smučarki te zime bo posvečen tudi naslednji Športni SOS, ki še vedno sprejema vaša vprašanja. Seveda si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali obe tekmi, podelitve pokalov in intervjuje z znanimi gosti. Če boste kaj zamudili, ne skrbite. Vse boste našli v MMC-jevem arhivu.