Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Stanje na cestah

Avtorji Kaja Sajovic

Družabno Silvestrska poroka Ane Roš: 400 svatov, Princ pred oltarjem in Vlado Kreslin za mikrofonom

02.01.2023

Prav na silvestrovo je usodni da dahnila naša najboljša kuharska mojstrica Ana Roš, ki je hkrati na isti dan slavila še en veliki mejnik – abrahama.

Popkultura Yellowstone – najbolj gledana serija skuša vrniti ameriški Zahod kavbojem

28.12.2022

Glede na to, koliko je napisanega zadnje čase na temo serij Nasledstvo in Beli lotus, ne bi nikdar vedeli, da se niti približata ne najbolj gledani seriji. Seriji, nad katero se intelektualna srenja zmrduje – in seriji, ki se zmrduje nad to isto srenjo.

Revizionizem kolaborantstva Zakaj se Kanada tako oklepa nacističnih spomenikov?

08.12.2022

V teoriji Kanada vestno sledi vsem vrednotam in akcijam zahodnega sveta – pridružuje se obsodbam nacizma, rušila je spomenike zgodovinskim osebnostim, ki ne ustrezajo več sodobnim časom, posipa se s pepelom, ko gre za zlorabe staroselcev.

Instant hujšanje po zvezdniško Kako so vplivneži privedli do pomanjkanja zdravila, ki se predpisuje za sladkorno bolezen

27.11.2022

V ZDA je zadnje čase pritegnilo veliko pozornosti zdravilo ozempic (semaglutid), ki se predpisuje za zdravljenje sladkorne bolezni, a ga zdaj zvezdniki in vplivneži s TikToka promovirajo kot sredstvo za hitro hujšanje.

Intervju Poklicna spremljevalka: Obstaja veliko vzporednic med prostitucijo in vrhunskimi restavracijami

18.11.2022

Adahlia Cole je fascinantna ženska. Izjemna poznavalka gastronomije, odlična fotografinja, avtorica besedil za Michelinov vodič in dobro ve, katere restavracije so seksi. “To pa zato, ker sem vrsto let delala v spolni industriji,” pove prostodušno.

Bližnji vzhod Ko se lažna novica razplamti kot požar: Ne, Iran ni obsodil 15.000 protestnikov na smrt

15.11.2022

Zahodni mediji, zvezdniki, aktivisti in celo kanadski premier so v zadnjem dnevu izražali zgroženost nad novico, da namerava Iran usmrtiti 15.000 protestnikov. A šlo je za lažno, nepreverjeno novico, ki še enkrat več razkriva pasti spleta.

Kulinarika Bo slovenska pobuda o "prehrani zdravega razuma" spremenila pogled na diete in prehranske muhe?

09.11.2022

Evropski simpozij hrane, ki je v tretji izdaji potekal v Ljubljani, je imel vedno visokoleteče cilje, ko gre za načenjanje tem o (pre)hrani. A z manifestom prehrane zdravega razuma so ambicije postale še večje.

Vojna in mir Kdo zares preprečuje mirovna pogajanja v ukrajinski vojni?

11.11.2022

Po mesecih in mesecih popolne odsotnosti vsakršnega govora o diplomatski poti za rešitev vojne v Ukrajini, še več, celo zatrtih poskusih pogajanj in očitkih tako Ukrajini kot ZDA, da načrtno preprečujeta pogajanja, se je zdaj plošča obrnila. Pa se je res?

ZDA Ameriške vmesne volitve: Prvi pravi preizkus za nepriljubljenega Bidna

29.10.2022

Ameriški volivci bodo 8. novembra na vmesnih volitvah odločali, ali bo kongres ostal demokratski ali jim bodo načrte prekrižali republikanci.

Kulinarika Največje zvezde svetovne kulinarike zasedle Videm na norih večerjah

25.10.2022

Večerja, ki jo je kuhal v Vidmu Dabiz Muñoz, zadnji dve leti zapored proglašen za najboljšega kuharskega mojstra sveta, je bila razprodana v petih minutah.

50 najboljših restavracij sveta Grajska restavracija v najmanjšem mestu na svetu

02.12.2022

Restavracija s tremi Michelinovimi zvezdicami v gradu v Švici v – baje – najmanjšem mestu na svetu. Zgodba o uspehu Andreasa Caminade, švicarskega kuharskega zvezdnika, ki krasi naslovnice revij in igra tenis z Rogerjem Federerjem, se piše sama.

Moda V resnični Hiši Gucci - aligatorjevo usnje, soba nepopolnih nasmeškov in skriti arhiv

01.11.2022

"Gucci ne sodi na manekenko, ampak sodi v muzej," v filmu Hiša Gucci pribije Jeremy Irons v vlogi Rodolfa Guccija, sina ustanovitelja te slovite modne hiše iz Firenc.

Stran 7 od 81
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov