Dogodek bo združil številne košarkarske zvezdnike, med katerimi bodo tudi Luka Dončić, Nikola Jokić, Steve Nash, Dejan Bodiroga, Luis Scola, Aleksandar Đorđević in mnogi drugi.

Noč zmaja - 24. 8. 2024
Noč zmaja - 24. 8. 2024

Vsi tisti, ki si ogleda omenjenega športnega spektakla v živo niso mogli zagotoviti, imajo do vključno 10. avgusta možnost, da s poslanim dobrodelnim SMS GOGI10 na 1919 sodelujejo v žrebu in se z malo sreče od Gorana poslovijo v razprodanih Stožicah.

V žrebu lahko sodelujejo tisti, ki bodo do vključno 10. 8. 2024 na številko 1919 poslali SMS GOGI10. Po poslanem SMS-sporočilu bodo v povratnem sporočilu dobili navodila, kje in kako se lahko prijavijo v žreb. Vsak izžrebani bo prejel dve vabili za Dragićevo poslovilno tekmo, nagrajenci pa bodo na spletni strani objavljeni v treh delih, in sicer: 16. 6. 2024, 7. 7. 2024 in 11. 8. 2024. Več informacij o nagradni igri na MMC RTV Slovenija spletni strani Noč zmaja - https://www.rtvslo.si/sport/kosarka/noc-zmaja.

Nagradna igra traja od 1. 6. 2024 do 11. 8. 2024, skrajni rok za sodelovanje je 10. 8. 2024 do 23.59.

Ob tej priložnosti nagovarjamo vse, ki to zmorejo, da pomagajo mladim iz socialno ogroženih okolij, do katerih življenje ni prijazno. Zbrana sredstva bodo razdeljena programu Botrstvo v športu, katerega nosilec je Zveza Anita Ogulin in ZPM Moste-Polje, in Fundaciji Gorana Dragića.

Ogled Dragićeve Noči zmaja bo mogoč na javnih prenosih po vsej Sloveniji
Vsi tisti, ki si vstopnic niso zagotovili v redni prodaji in ne bodo bili izžrebani v zgoraj omenjeni dobrodelni akciji, bi pa radi doživeli slovo Gorana Dragića v navijaškem vzdušju in v družbi košarkarskih zanesenjakov, lahko to izkusijo na javnih prenosih tekme po vsej Sloveniji. Organizatorji Dragićeve poslovilne tekme so namreč zainteresiranim gostiteljem javnih prenosov ponudili donatorske svežnje s številnimi ugodnostmi.

V želji, da bi čim večjemu številu ljudi omogočili ogled neposrednega prenosa dogodka Noč zmaja v družbi športnih entuziastov ter sledili Goranovemu poslanstvu zbiranja sredstev za dobrodelne namene, so organizatorji dogodka v sodelovanju z RTV Slovenija pripravili nabor treh donatorskih svežnjev za organizatorje javnih TV-prenosov poslovilne tekme.

Noč zmaja, poslovilna tekma Gorana Dragića, prenos iz Ljubljane

Vsa sredstva, zbrana z naslova organizatorjev javnih prenosov, bodo namenjana projektu Botrstvo v športu in Fundaciji Goran Dragić. Donatorski svežnji, vredni 250 €, 500 € in 1000 €, organizatorjem prinašajo ugodnosti, kot so video pozdrav Gorana Dragića za goste ogleda prenosa, omemba na seznamu javnih prenosov na uradni spletni strani, podpisana majica Gorana Dragića in oblikovanje promocijskega materiala za promocijo javnega prenosa.
Zainteresirani organizatorji javnih prenosov lahko svojo prijavo oddajo prek spletnega obrazca.