Novak Đoković se je uvrstil v polfinale v moški konkurenci, z reprezentančno kolegico Nino Stojanović pa bo nastopil tudi v polfinalu v mešanih dvojicah. Foto: Reuters
Novak Đoković se je uvrstil v polfinale v moški konkurenci, z reprezentančno kolegico Nino Stojanović pa bo nastopil tudi v polfinalu v mešanih dvojicah. Foto: Reuters
Sorodna novica Đoković v četrtfinalu oddal le dve igri; konec za drugega nosilca

"Z Luko se nisva srečala. Dopisovala sva si, ampak razpored imava drugačen," je v pogovoru z novinarjem Anžetom Bašljem povedal Đoković. Dodal je, da zadnje dni ni preživel veliko časa v olimpijski vasi zaradi obveznosti na terenu.

Slovenski košarkar je s svojimi predstavami navdušil tudi številko ena moškega tenisa. "Vidim, da mu gre odlično. Luka je fenomenalen fant. Izjemno je karizmatičen. Kar mi je pri njem všeč, seveda poleg vseh mogočih superlativov za njegove predstave v NBA-ju in Evropi, najbrž je trenutno najboljši igralec na svetu, je, da je sijajen fant iz dobre družine. Zelo je vesel, ves čas se smeje. Na vsaki fotografiji, ko ga vidim, se vedno smeje, kar mi je zelo všeč."

Sorodna novica Sekulić: Četudi imamo najboljšega košarkarja na svetu, igramo kot prava ekipa

Oba nadaljujeta svoje predstave – Srb je danes premagal Keija Nišikorija za polfinale, Slovenec pa je danes z reprezentanco premagal Japonsko –, tako da bo priložnosti za srečanje še dovolj. "Veselim se, da se bova videla, saj se že dolgo nisva."

Za konec pa je Nole Luki sporočil. "Ob tej priložnosti mu čestitam za vse uspehe."

Izjava Novaka Đokovića je povzeta v besedilu.

Đoković o Dončiću: Najbrž je trenutno najboljši igralec na svetu
Đoković: Dončić je najbrž najboljši igralec na svetu