Olimpijske boje lahko spremljate prek RTV Slovenija tudi v tujini. Foto: Reuters
Olimpijske boje lahko spremljate prek RTV Slovenija tudi v tujini. Foto: Reuters
Imate težave z registracijo ali prijavo?

V primeru težav z registracijo ali prijavo nam pišite na MMC@rtvslo.si ali pokličite telefonsko številko 01/475-45-00 (od ponedeljka do petka od 9.00 do 14.00).

Številne videovsebine, ki jih ponuja RTV Slovenija – predvsem šport, tuje filme, serije ali risanke – so za ogled zunaj Slovenije zaradi pravic nedostopne oziroma geografsko blokirane. Kljub temu imajo zavezanci za plačilo RTV-prispevka možnost, da te vsebine spremljajo v celotni Evropski uniji.

Za aktivacijo možnosti ogleda vseh TV-programov in vsebin RTV Slovenija (v živo in iz spletnega arhiva) na območju celotne Evropske unije se morajo zavezanci za plačilo RTV-prispevka najprej registrirati na portalu RTVSLO.si.

Postopek registracije uporabniškega računa
Imate težave z aktivacijo dodatnih storitev?

V primeru težav z aktivacijo dodatnih storitev za RTV-zavezance se obrnite na Službo za obračun RTV-prispevka.

Ko je registracija urejena, lahko zavezanec za plačilo RTV-prispevka možnost ogleda vseh vsebin na celotnem območju EU-ja aktivira z vnosom sklicne številke in davčne številke zavezanca (osebe, na katero se izstavljajo računi za RTV-prispevek) za največ štiri družinske člane, ki imajo svoje uporabniške račune na RTVSLO.si.

Dodatne storitve lahko registriran uporabnik aktivira tukaj.

Postopek aktivacije dodatnih storitev

V primeru večjih družin se za možnost aktivacije večjega števila uporabniških računov obrnite na Službo za obračun RTV-prispevka (kontakt). Aktivirana storitev sicer deluje na vseh platformah, kjer so programi TV Slovenija (splet, mobilne aplikacije, hibridna TV).

Več informacij o registraciji in aktivaciji storitve je sicer na voljo tudi tukaj.