Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Tina Šutej v Mariboru potrdila OI; Čeh zmagal na trening tekmi pred OI

Tina Šutej (Kladivar) je drugi dan atletskega pokala Slovenije v Mariboru na prvi tekmi po skoraj dveh mesecih zaradi poškodbe s 4,50 m v skoku s palico potrdila odhod na olimpijske igre v Parizu.

"Vsaka tekma v Parizu bo za nas finale"

"Kljub zahtevnosti tekmovanja je naš cilj preboj v četrtfinale," pravi selektor slovenske moške rokometne reprezentance Uroš Zorman. To bo za slovenske rokometaše četrti nastop na olimpijskih igrah.

8

LeBron James rešil ZDA pred porazom z Južnim Sudanom

Po treh zmagah nad kandidati za olimpijsko kolajno so se ameriški košarkarji, veliki favoriti turnirja pod petimi krogi v Parizu, na pripravljalnem obračunu v Londonu pošteno namučili z Južnim Sudanom (101:100).

27

Veliko olimpijskih uniform združuje tradicijo in sodobnost ter vključuje številne simbole

Olimpijci bodo v posebnih kreacijah kmalu zasijali na otvoritveni slovesnosti OI v Parizu. Z mešanico tradicije in sodobnosti navdušujejo uniforme Mongolije, Haitija, Indije in Južne Koreje. ZDA bo imela kavbojke, Slovenija se je odločila za baretke.

4

Slovenske rokometašice že čutijo olimpijsko evforijo

Slovenske rokometašice so pred odhodom na olimpijske igre opravile še zadnji trening. V Parizu se bodo pomerile z Norvežankami, Švedinjami, Dankami, Nemkami in Južnimi Korejkami.

5

Mineva natanko 100 let od prvega Štukljevega zlata v Parizu

Telovadec Leon Štukelj je pred točno sto leti prejel prvo slovensko zlato medaljo na olimpijskih igrah v Parizu. Obletnica prvega slovenskega olimpionika sovpada s prihajajočimi olimpijskimi igrami, ki bodo tretje doslej v Parizu.

12

Murn še ni sestavil ekipe, a v Parizu zelo verjetno ne bo Rogliča

Selektor slovenske kolesarske reprezentance Uroš Murn se še ni dokončno odločil glede ekipe za olimpijske igre. Vse kaže, da v Parizu ne bo nastopil Primož Roglič.

21

Več novic

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov