Napovednik: Film tedna: Sestrica, nemški film

Lisa se je odrekla ambiciji, da bo postala dramska pisateljica v berlinskem gledališču, zato se z otroki odseli v Švico, kjer je že njen mož, ki je tam zaposlen na mednarodni šoli.

Toda nato za levkemijo zboli njen brat Sven, igralska zvezda berlinskega gledališča Schaubühne, zato se je Lisa primorana vrniti nazaj v Berlin.

Sven niha med navdušenjem in apatijo. Upanje, da se bo vrnil na odrske deske, mu daje moč in pogum za boj z boleznijo.

Toda ko se njegovo stanje poslabša, vzame Lisa zadeve v svoje roke, saj ne more računati na pomoč mame, tudi gledališke igralke, ki se izkaže za povsem nezanesljivo.

Lisa tako odpelje brata v Švico, računajoč na gorski zrak, novo terapijo in družinsko življenje, ki bodo zaustavili bolezen …

MY LITTLE SISTER / SCHWESTERLEIN / ŠVICA / 2020
Režija: Stéphanie Chuat, Véronique Reymond / Scenarij: Stéphanie Chuat, Véronique Reymond / Igrajo: Nina Hoss, Lars Eidinger, Marthe Keller, Jens Albinus, Thomas Ostermeier, Linne-Lu Lungershausen, Noah Tscharland, Isabelle Caillat, Moritz Gottwald, Jenny König, Urs Jucker, Nicolas Hislaire, Leili Yahr, Jenna Hasse, David Salazar, Valerio Scamuffa, Dominique Gubser, Paulo dos Santos, Pierre-Isaie Duc, Stefanie Günther Pizarro …

Po predvajanju še 30 dni na voljo na našem TV portalu.