Napovednik: Hudičeve igre (I.), ameriško-italijanska nadaljevanka

Dominic Morgan je generalni direktor investicijske banke NYL (New York London Investment Bank) in mentor Massima Ruggere, ambicioznega in neustrašnega novinca v svetu finančnega trgovanja, ki je po uspešnem poslu v Londonu na pragu napredovanja.

A njegovo življenje se obrne na glavo, ko ga osumijo umora tekmeca Edwarda Stuarta. Znajde se v središču svetovne finančne zarote, v kateri vse niti prikrito vlečejo najvišji menedžerji.

Massimo skuša odkriti, kdo mu je podtaknil umor in pri tem naleti na finančno-politične spletke svetovnih razsežnosti. Ima dve možnosti: da se jim pridruži ali pa jih poskusi uničiti.

V eni od glavnih vlog igra tudi Patrick Dempsey, znan tudi kot dr. Derek Shepard iz serije Grey's Anatomy. Foto: Sky Original Production
V eni od glavnih vlog igra tudi Patrick Dempsey, znan tudi kot dr. Derek Shepard iz serije Grey's Anatomy. Foto: Sky Original Production

Prvi del
London, 2011. Massimo Rugheri je vodja borznih posrednikov v pomembni investicijski banki. Njegov mentor Dominic Morgan pravi, da mu je stolček pomočnika direktorja tako rekoč zagotovljen.

Vendar ima močnega tekmeca iz tradicionalne angleške bančniške družine, Eda Stuarta. V prvem delu nadaljevanke vstopimo v brezobzirni svet kapitala in vidimo, kaj vse so nekateri pripravljeni narediti za napredovanje.

DEVILS / ZDA, Italija / 2019

scenarij: Elena Bucaccio, Ben Harris, Chris Lunt, Mario Ruggeri, Alessandro Sermoneta, Michael A. Walker
režija: Nick Hurran, Jan Michelini
v glavnih vlogah: Patrick Dempsey, Alessandro Borghi, Laia Costa, Malachi Kirby, Lars Mikkelsen, Pia Mechler, Paul Chowdhry, Harry Michell, Sallie Harmsen, Christina Andrea Rosamilia, Tom McKay, Jemma Powell, Chris Reilly, Kasia Smutniak

Epizoda bo še 7 dni po predvajanju na voljo na našem TV portalu.