Napovednik: Karaoke bar

Karaoke so že desetletja priljubljena zabava amaterskih pevcev po vsem svetu. Beseda “karaoke” izvira z Japonske. “Kara” pomeni “prazen”, “oke” pa “orkester”, karaoke so torej prazen orkester.
V bar, ki stoji na plaži, bodo lahko vstopili neprofesionalni pevci in zapeli eno od slovenskih poletnih glasbenih uspešnic.

V Karaoke baru bomo v štirih oddajah zapeli 16 zimzelenih in tudi sodobnih slovenskih uspešnic, ki jih bodo izbrali znani slovenski pevci in pevke.

Oddajo bo vodila Lorella Flego. Foto: Zen
Oddajo bo vodila Lorella Flego. Foto: Zen

Pri petju karaok ni tako pomemben pevski talent, zato so v Karaoke baru dobrodošli obiskovalci vseh generacij, ki so dovolj pogumni in dobre volje, da iz srca in na ves glas zapojejo svoj najljubši poletni hit!

Morda jih čaka presenečenje in se jim bo v duetu pridružil celo originalni izvajalec pesmi?

Šteje veselje do petja, pogum za javni nastop in predvsem zabava
V petju karaok se bosta vsak dan pomerila dva obiskovalca bara, tisti, ki bo uspešnejši, se uvrsti v naslednji krog, kjer zopet dobi novega izzivalca, in tako do konca tedna, ko razglasimo kralja ali kraljico karaok.

Pevske podvige bo ocenjevalo 16 znanih Slovencev, pri čemer karaoke niso le pevsko tekmovanje, ampak spodbujajo predvsem veselje do petja in pogum za javni nastop.

V Karaoke baru bodo gostovali Helena Blagne, Eva Boto, Nuša Derenda, Alya, Alenka Godec, Manca Špik, Hajdi in mnogi drugi. Nekateri od njih bodo s pevci karaok zapeli tudi v duetu.

Po predvajanju bo oddaja na voljo na našem TV portalu.