Napovednik: Kdo laže? (II.), britanska nadaljevanka

Druga sezona se začne tri tedne po tem, ko je bila izdana tiralica. Andrew je izginil, bremeni ga spolni napad na devetnajst žensk.

Ko najdejo njegovo truplo, je policija pred težko nalogo. Ugotoviti mora, kaj se je dogajalo v zadnjih tednih njegovega življenja in kdo ga je umoril.

Primer prevzame odločna detektivka Karen Renton z oddelka za umore, ki sumi Lauro, a ta vztrajno zanika vpletenost v zdravnikovo smrt.

Foto: Two Brothers Pictures
Foto: Two Brothers Pictures

Tretji del

Preiskavo o umoru Andrewa Earlhama vodi inšpektorica Rentonova, ki je prepričana, da je morilka Laura. Kakšen je njen osebni motiv?

Laura ob morastih sanjah in preganjanju novinarjev išče podporo pri vseh svojih bližnjih, čeprav s sestro ne moreta zgladiti nesoglasij.

Kriminalist Maxwell ima težave s sinom, ki je prav tako policist. V prebliskih iz časa pred tremi tedni spoznamo Earlhamovega pomočnika, ki pošteno premeša štrene.

LIAR (II.)

Velika Britanija / 2019
scenarij: Harry Williams Jack Williams
režija: James Strong
v glavnih vlogah: Joanne Froggatt, Ioan Gruffudd, Katherine Kelly, Kieran Bew, Ivana Basic, Jamie Flatters, Amy Nuttall, Howard Charles, Cindy Humphrey, Zoë Tapper, Shelley Conn

Po predvajanju bo epizoda še 7 dni na voljo na našem TV portalu.