RTV 365 je brezplačna aplikacija RTV Slovenija, kjer so na enem mestu zbrane vse RTV-vsebine: filmi, serije, dokumentarci, podkasti in televizijske oddaje, risanke ter številne druge vsebine domače in tuje produkcije. Aplikacija omogoča spremljanje vsebin v živo ali na zahtevo.

Blok RTV 365 je na spletni strani rtvslo.si nadomestil rubriki Televizija Slovenija in Radio Slovenija, da bi uporabnikom ponudili enoten dostop do vseh RTV-vsebin. Foto: posnetek zaslona rtvslo.si
Blok RTV 365 je na spletni strani rtvslo.si nadomestil rubriki Televizija Slovenija in Radio Slovenija, da bi uporabnikom ponudili enoten dostop do vseh RTV-vsebin. Foto: posnetek zaslona rtvslo.si

RTV 365 je na voljo na spletu, prek mobilnih naprav in pametnih televizorjev.

Aplikacijo za naprave Android si namestite iz trgovine Google Play®.

Poleg tega RTV 365 deluje tudi na pametnih televizorjih (Sony, HiSense Vidaa, Philips Saphi, Apple TV, Fire TV, Android TV, LG webOS, Samsung Tizen) in je na voljo tudi na multimedijskih predvajalnikih (Eon, Neo, A1 Xplore TV, T2).

Katere so prednosti RTV 365?

  • Brezplačna uporaba, ki zahteva le dostop do spleta, ne pa tudi TV-paketa pri operaterju.
  • Možnost dostopa do vseh vsebin RTV Slovenija za daljše časovno obdobje, ne zgolj za sedem dni. Večina tujih vsebin (dokumentarci, filmi in serije, risanke) je na voljo še 30 dni po TV-predvajanju; večina lastnih vsebin pa je po navadi na voljo neomejeno.
  • Možnost uporabe tehnik dostopnosti - podnapisov, zvočnih opisov in znakovni jezik.
  • Aktivacija profila vsebin za otroke (Živ žav in Čist hudo), ki omogoča varen ogled in poslušanje kakovostnih vsebin za otroke brez oglasov.
  • Poenoten in izboljšan dostop do priljubljenih RTV-vsebin. Prijavljeni uporabnik lahko z uporabo spletne, mobilne in televizijske različice aplikacije RTV 365 poenoteno dostopa do spletnega kataloga RTV-vsebin na zahtevo, se na vsebine naroči, jih shrani na sezname za poznejši ogled od koder koli in kadar koli.
  • Možnost dostopa do dodatnih vsebin, ki jih bo v prihodnosti ponudil RTV (npr. tematskih vsebin (olimpijske igre), vsebin, ki bodo na voljo le na spletu ali pa bodo tam premierno predstavljene.
  • Možnost dostopa za RTV-zavezance tudi do geoblokiranih vsebin, iz vseh držav Evropske unije. Več o tem v spodnjem videu:
Spremljajte RTV 365 v vseh državah Evropske unije

Prihodnji teden še e-časopis RTV 365

S ponedeljkom, 17. 6. , pa bomo vsem naročnikom na e-časopis Televizija Slovenija poslali še posodobljen novičnik RTV 365, ki vas bo v osveženi podobi še naprej obveščal o najnovejših filmih, serijah, oddajah in dokumentarcih.

RTV 365: osvežena podoba e-časopisa Televizija Slovenija. Foto: MMC RTV SLO
RTV 365: osvežena podoba e-časopisa Televizija Slovenija. Foto: MMC RTV SLO

Če novičnika ne želite več prejemati, se lahko odjavite tukaj.