Napovednik: Tednik

Pri 15-ih letih sta jo na zabavi po valeti posilila sovrstnik in starejši fant. Prijavila je policiji, pričala na sodišču, a to je zaradi pomanjkanja dokazov oba fanta oprostilo. Žrtev je o svoji travmatični izkušnji spregovorila za Tednik, zato da bi opozorila na to, kako storilci posilstev in spolnih zlorab prepogosto ostanejo nekaznovani.

Električni avtomobili zadnjih nekaj let poskušajo prehiteti klasična vozila, ki jih poganjajo motorji z notranjim izgorevanjem. A avtomobili na elektriko zaostajajo pri dosegu kilometrov in hitrosti polnjenja, cena pa je višja kot pri navadnih avtomobilih. Katere so slabe in dobre lastnosti električnih avtomobilov in koliko Slovencev jih že vozi?

Mednarodne hudodelske združbe v Mariboru, bollywoodski plesalci v Piranu, hollywoodski zvezdniki v slovenskih Alpah. Slovenija je postala ena najbolj privlačnih snemalnih lokacij za tuje serije, filme, reklame. K nam prihajajo snemalne ekipe iz arabskega, indijskega, ameriškega filmskega sveta. Kaj pa ima od tega Slovenija?

Po predvajanju bo oddaja na voljo na našem TV portalu.