Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
V mali šoli kuhanja vas bosta Irena in Moreno oborožila z zanimivimi informacijami, kuharskimi triki, preprostimi navodili in nasveti, kje kupiti ribe in morske sadeže ter kako prepoznati kakovostne in sveže sestavine. Poskušala vas bosta navdušiti in opogumiti, da se tudi sami lotite priprave morskih jedi. Odlična poznavalka morja Irena in kuhar Moreno bosta pripravila karpačo, sašimi in tatar iz sveže orade in vas navdušila za jedi iz surove ribe. Razbila bosta mite o tem, zakaj (ne)smemo jesti surove ribe. Irena bo razložila prav vse, kar je pomembno, da prepoznamo zares svežo ribo in da bo tudi v vaši kuhinji zadišalo po morju.
Serija osmih kuharskih delavnic je nastala v okviru projekta »Misli na morje, noge v lavorju«.
Avtorica oddaje: Mateja Muhič
Avtor: Irena Fonda
Neveljaven email naslov