Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Stanje na cestah

Avtorji Tilen Jamnik

Liga ABA Zmaji po desetih letih osvojili Moračo

25.11.2023

Košarkarji Cedevite Olimpije nadaljujejo uspešne igre v Ligi ABA. V 9. krogu so bili v Podgorici boljši od Budućnosti (81:82). Koš za zmago je dosegel Shawn Jones.

Skoki Začetek zime s prepričljivo zmago Krafta, Zajc na osmem mestu najboljši Slovenec

25.11.2023

Na prvi tekmi 45. sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih je bil korak pred konkurenco Stefan Kraft. Vseh pet Slovencev je osvojilo točke, na osmem mestu pa je bil najboljši Timi Zajc.

Gašper Okorn "Proti Mornarju zmaga na pladnju, proti Ciboni pa smo enostavno spustili hlače"

29.11.2023

Krka pospešeno išče okrepitev pod obročema, toda Gašper Okorn poudarja, da pri angažmaju visokega igralca v Novem mestu ne bodo šli z glavo skozi zid, na košarkarski tržnici pa je veliko pomanjkanje.

Košarka Pianigiani ni v Ljubljani, da bi premagoval Partizana, ampak da razvija igralce

23.11.2023

Košarkarjem Cedevite Olimpije ni uspelo predstave, ko so v Ligi ABA na kolena spravili Partizana, prenesti v Evropski pokal, kjer so znova razočarali. Znova je bila slaba ljubljanska obramba, po osmih krogih pa tako ostajajo še brez zmage.

Skoki Cilj konstantna sezona, a zadovoljstvo je največje, ko nekaj dobiš okoli vratu

24.11.2023

Glavni trener reprezentance Robert Hrgota je zadovoljen s pripravo varovancev, kot glavna aduta, ki nekoliko izstopata z ravnjo skakanja, pa navedel tretjega skakalca minule zime Anžeta Laniška in aktualnega svetovnega prvaka iz Planice Timija Zajca.

Skoki Hrgota: Vedno želimo nadgraditi oziroma ponoviti uspehe pretekle sezone

17.11.2023

"Čeprav se sliši klišejsko, si za prvo tekmo želim, da skakalci naredijo take skoke, kot jih na treningih," je o pričakovanjih in željah za prvo postajo zime dejal glavni trener slovenskih smučarskih skakalcev Robert Hrgota.

Liga ABA Kot pravi kapetan Blažič utišal črno-beli del Stožic

21.11.2023

"Zagotovo je bila to naša najboljša tekma v sezoni. Dokazali smo si, da lahko igramo tudi proti najboljšim ekipam," je po veliki zmagi Cedevite Olimpije nad Partizanom (95:91) dejal izjemno razigrani Jaka Blažič.

Košarka Dragić: Seveda sem še naprej želel igrati za Olimpijo

15.11.2023

Zoran Dragić trenutno trenira individualno, čeprav ima še vedno veljavno pogodbo s Cedevito Olimpijo. Ljubljanski klub se je namreč odločil, da slovenskega reprezentanta ne želi več v svojih vrstah.

Liga NBA Ob skromni predstavi Dončića Pelikani odčitali lekcijo Dallasu

14.11.2023

Drugič v treh dneh so se košarkarji New Orleansa in Dallasa pomerili v Smoothie King Centru. Na poraz na prvem obračunu so Pelikani odgovorili z zanesljivo zmago na drugem (131:110), ki je štel tudi za pokalno tekmovanje.

Liga ABA Ob vrnitvi Pianigianija Olimpija prvič v sezoni zmagala v gosteh

11.11.2023

Košarkarji Cedevite Olimpije so tretjič zapored slavili v Ligi ABA. V 7. krogu jadranskega tekmovanja so se zmage veselili v Beogradu, kjer so FMP premagali s 96:84.

Cedevita Olimpija Po treh mesecih se zmaji po Pianigianijevih besedah še vedno spoznavajo

14.11.2023

Ko bi se morali po šestih porazih v Evropskem pokalu v Stožicah že oglasiti alarmi, trener Cedevite Olimpije Simone Pianigiani kot že ničkolikokrat letos poziva k potrpežljivosti in poudarja, da gre za proces novega projekta in povsem novo ekipo.

Liga NBA Toronto prvi v letošnji sezoni slavil v Dallasu

08.11.2023

Košarkarji Dallasa so doživeli drugi poraz v sezoni, prvič pa so klonili v American Airlines Centru, kjer je bil Toronto boljši s 127:116. Luka Dončić je bil z 31 točkami prvi strelec srečanja.

Stran 11 od 237
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov