Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Evropa 2024: Pogovorna oddaja ob dnevu Evrope

Avtorji Tilen Jamnik

Košarka Ukrajina v Kopru z 11 igralci: neznank ni, odločali bosta želja in požrtvovalnost

21.02.2024

Slovenski košarkarji bodo v četrtek ob 18.00 začeli kvalifikacije za 15. nastop na EuroBasketu. Prvi tekmec je Ukrajina, s katero so se pomerili že 18-krat. V Kopru bodo lovili 15. zmago na medsebojnih obračunih.

Kvalifikacije za EP Prepelič: Kakovost je na naši strani. Če ne zmagamo, bo to popoln neuspeh.

21.02.2024

"Na obeh tekmah smo favoriti," je odločen Klemen Prepelič, ki ima v trenutni sestavi izbrane vrste ob Jaki Blažiču najdaljši reprezentančni staž, proti Ukrajini in Izraelu pa bo nosil kapetanski trak.

Oberstdorf Zadnji Prevčev obisk letalnice, kjer je Slovenija dosegla prvo ekipno zmago

21.02.2024

Slovenski skakalci so do zdaj zmagali na 12 ekipnih tekmah svetovnega pokala. Pri vseh je sodeloval Peter Prevc, prvič v Oberstdorfu pred 12 leti. Ta konec tedna bo zadnjič v karieri poletel na napravi, ki nosi ime Heinija Klopferja.

Košarka Blažič: Povezanost na tej ravni zelo pomembna, mi pa celo sezono nismo bili

19.02.2024

"Sezona je zaradi Evropskega pokala do neke mere zavožena, a bomo v Ligi ABA iskali svoje priložnosti in upam, da bomo pokazali ekipni duh ter dobre igre," je povedal kapetan Cedevite Olimpije Jaka Blažič.

Košarka Sekulić: O novem naturaliziranem igralcu nismo govorili, lahko pa se zgodi marsikaj

20.02.2024

Košarkarska reprezentanca se je zbrala prvič letos. Glavni cilj leta so julijske olimpijske kvalifikacije, zdaj pa se pripravlja na začetek kvalifikacij za EuroBasket, ko se bo v Kopru pomerila z Ukrajino in Izraelom.

Košarka Omić: Želel sem pokazati, da bi moral biti že od začetka sezone tu

17.02.2024

Po koncu lanske sezone so pri Cedeviti Olimpiji iz svojih načrtov prečrtali Alena Omića, ki pa so ga pred kratkim pripeljali nazaj, da je zapolnil vrzel pod obročema. Izkušeni center je zdaj postal MVP zaključnega turnirja Pokala Spar.

Liga NBA Kidd: Luka mora biti večkrat omenjen v pogovorih o MVP-ju sezone

15.02.2024

Dallas se je s šesto zaporedno zmago povzpel na sedmo mesto Zahodne konference. Na teh tekmah je dobro delovala teksaška obramba. Zdaj sledi premor za vikend All Star v Indianapolisu, na katerem bo zaigral tudi Luka Dončić, nato pa Mavse čaka Phoenix.

NBA Dončić po prejetem udarcu s komolcem dopolnil trojni dvojček in zrežiral preobrat

12.02.2024

Košarkarji Dallasa so prvič v sezoni zmagali petkrat zapored. Na domačem parketu so po odlični zadnji četrtini, v kateri je blestel Luka Dončić, s 112:104 premagali Washington.

Kvalifikacije Blažič in Prepelič gonilni sili napada, Nikolić prvi "play", Tobey ključen pod košema

13.02.2024

Slovenski košarkarji bodo na začetku kvalifikacij za EuroBasket gostili Ukrajino in Izrael. Selektor Aleksander Sekulić na teh dveh tekmah računa na osem igralcev, ki so bili na lanskem svetovnem prvenstvu, na kapetana ne more, treh pa ni vpoklical.

Peter Prevc Orli bodo pogrešali kapetana: Privilegij, ko imaš v ekipi vzornika

07.02.2024

S finalom v Planici se bo končala era, ki bo za vedno imela posebno mesto v slovenskih skokih. Tedaj bo kariero končal velikan slovenskega športa Peter Prevc. Preostali orli bodo pogrešali vzornika, vodjo, mentorja, kapetana in prijatelja.

NBA Philadelphia s podvajanjem omejila Dončića, toda Dallas je vseeno zanesljivo zmagal

06.02.2024

Košarkarji Dallasa so uspešno začeli minuturnejo na vzhodni obali. Philadelphio so v gosteh ugnali s 118:102. Uspešno se je na parket po poškodbi vrnil Kyrie Irving, ki je prispeval 23 točk. Luka Dončić jih je dodal 19.

Peter Prevc Zlati orel, ki se je okitil s kristalom in v Sloveniji poskrbel za skakalno evforijo

06.02.2024

Veliki kristalni globus z najdominantnejšo sezono vseh časov, 12 medalj z velikih tekmovanj, zlati orel, trije mali globusi v poletih, 23 zmag za svetovni pokal in svetovni rekord – to so najbolj izstopajoči poudarki kariere Petra Prevca.

Stran 6 od 237
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov