Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Stanje na cestah

Avtorji Tilen Jamnik

Cedevita Olimpija Z Zoranom Martićem se je v zmajevo gnezdo vrnil tudi Zoran Dragić

02.01.2024

"Zavedam se, da je to zelo odgovoren položaj," je dejal Zoran Martić, potem ko je prevzel vodenje košarkarjev Cedevite Olimpije. 58-letni Celjan, ki je v ekipo vrnil Zorana Dragića, verjame, da je letošnja sezona še vedno lahko ocenjena kot uspešna.

NBA Decembra Luka Dončić v slogu MVP-ja lige

02.01.2024

Košarkarji Dallasa na čelu z Luko Dončićem sicer novega leta niso začeli po željah, ko so klonili pred Utahom, toda za slovenskim virtuozom je zgodovinski december, v katerem je poskrbel za številne nove mejnike.

Liga NBA Dallas za konec leta z 39 točkami Dončića odpravil Golden State

30.12.2023

Košarkarji Dallasa so zadnjič na parketu v letu 2023 stopili v San Franciscu. Golden State so premagali s 132:122, Luka Dončić pa se je spogledoval z novim trojnim dvojčkom. Prispeval je 39 točk in deset podaj.

Cedevita Olimpija Pianigianijevi zmaji kljub 13 porazom prejemajo čestitke

28.12.2023

Košarkarji Cedevite Olimpije so letos podrli že vse negativne klubske rekorde v evropskih tekmovanjih, s 13. porazom na 13 tekmah pa so dokončno ostali tudi brez teoretičnih možnosti za končnico Evropskega pokala.

Novoletna turneja Gostitelji že dolgo niso imeli takšnih ciljev, Hrgota zadovoljen z močjo slovenskih adutov

27.12.2023

V četrtek se bo s kvalifikacijami v Oberstdorfu začel prvi vrhunec skakalne sezone. Gostitelji novoletne turneje Nemci in Avstrijci pred začetkom prestižnega tekmovanja štirih skakalnic že dolgo niso imeli tako velikih pričakovanj.

Liga NBA Detroit s 27. zaporednim porazom postavil neslavni rekord

27.12.2023

Košarkarji Detroita so morali priznati premoč tudi Brooklynu (112:118). 27. poraz v nizu pomeni najdaljšo negativno serijo v posamezni sezoni v zgodovini Lige NBA.

Liga NBA Dončić: Ko utišaš dvorano, je najboljši občutek na svetu

26.12.2023

Footprint Center v Phoenixu je bil priča novi sijajni predstavi Luke Dončića. Božične tekme imajo v Ligi NBA poseben pomen in v zgodovini prestižnih obračunov je zdaj zapisano tudi ime slovenskega košarkarskega velemojstra.

Novoletna turneja Lanišek za skok na stopničke potrebuje le še malce sproščenosti na tekmah

26.12.2023

Po odlični lanski sezoni je letošnjo zimo Anže Lanišek začel malce zadržano, toda hitro se je pobral, stopnjeval nastope in z zadnjimi skoki že potrdil, da je znova kandidat za vrhunski rezultat na novoletni turneji.

NBA Dallas zmagal na krilih trojnega dvojčka Dončića, ki je lahko presedel zadnjo četrtino

23.12.2023

Drugič v dveh dneh so košarkarji Dallasa gostili teksaškega tekmeca. Potem ko je izpustil obračun s Houstonom, se je Luka Dončić vrnil na parket v velikem slogu in ob zmagi nad San Antoniom (144:119) prispeval trojni dvojček.

Novoletna turneja Hrgota: Rezultati še niso taki, kot so bili lani z Laniškom, toda forma je dobra

22.12.2023

Čez en teden se bo s tekmo na skakalnici pod Senčno goro v Oberstdorfu začel prvi vrhunec letošnje zime. Robert Hrgota je zadovoljen z ravnjo skakanja svojih varovancev, na 72. novoletno turnejo pa bo odpeljal isto peterico, kot je skakala v Engelbergu.

Liga NBA Clippersi tudi po gostovanju v Dallasu nadaljujejo zmagoviti pohod

20.12.2023

S 120:111 so Los Angeles Clippersi slavili zmago v Dallasu in ga tudi prehiteli na lestvici Lige NBA. To je bila že njihova deveta zaporedna zmaga. Luki Dončiću je do trojnega dvojčka zmanjkal en skok.

Liga ABA Okorn: Nismo pod vodo. Še vedno plavamo.

17.12.2023

Pred dobrimi šestimi leti je Gašper Okorn v Tivoliju Olimpijo popeljal do naslova državnega prvaka in prekinil osemletno sušo ljubljanskega kluba. Zdaj je v hramu slovenske košarke gostoval s Krko, ki pa zmajem ni bila kos (91:79).

Stran 9 od 237
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov