Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Dante Exum Pomembna okrepitev Dallasa, ki je zaživela pod taktirko Obradovića

27.12.2023

V Ligi NBA ni nič podarjeno. Ko košarkar dobi priložnost, jo mora izkoristiti, saj malo kdo dobi še eno. Zelo malo pa je tistih, ki drugo izkoristijo tako, kot jo trenutno Dante Exum, ki pri Dallasu doživlja preporod.

Evroliga Partizan zmagal četrtič zapored; Jasikevičius na klop Fenerja

14.12.2023

V 14. krogu Evrolige sta se zmage veselila oba ABA-ligaša. Partizan je v gosteh ugnal Žalgiris (85:93), Crvena zvezda pa je bila v Štark Areni boljša od Albe (85:71).

Košarka Rekordna evropska agonija Olimpije

14.12.2023

Nekoč košarkarski ponos Slovenije je imel vrsto let velike finančne težave, a je vseeno v Evropi dosegal boljše rezultate, kot jih letos Cedevita Olimpija, ki je v Evropskem pokalu izgubila vseh 11 tekem.

NBA Dončić ob zanesljivi zmagi v Memphisu zadel svojo 1000. trojko

11.12.2023

35 točk je Luka Dončić dosegel v FedEx Forumu, kjer je z Dallasom ugnal Memphis (113:120). Slovenski košarkarski virtuoz je v statistiko vpisal še osem skokov, šest podaj in po dve ukradeni žogi ter blokadi.

Košarka Pianigiani: Zaradi zgodovine kluba moramo dati na vsaki tekmi sto odstotkov

18.12.2023

"Dal bom vse od sebe in opravil delo tudi, če imam le pet igralcev," je dejal trener Cedevite Olimpije Simone Pianigiani, ko je bil povprašan, ali bo ob težavah s poškodbami v klub pripeljal kakšno okrepitev.

Košarka Pianigiani: Razen rezultatov in poškodb igralcev drugih težav nimamo

07.12.2023

Deset tekem in deset porazov. Košarkarji Cedevite Olimpije so s katastrofalnim začetkom Evropskega pokala izenačili neslavni rekord ljubljanskega kluba po številu zaporednih evropskih porazov.

Evroliga Madar v podaljšku prehitel sireno za prvi poraz Reala

30.11.2023

Košarkarji madridskega Reala so v 11. krogu Evrolige prvič izgubili. Po preobratu je Fenerbahče izsilil podaljšek, nato pa slavil po izjemni drami s košem Jama Madarja. Tragični junak je bil kljub 33 točkam Facundo Campazzo.

Košarka Dončić bi lahko tako kot Jordan in James postavljal trenerje

05.12.2023

V letu 2024 bodo glavni izziv Košarkarske zveze kvalifikacije za olimpijske igre. Reprezentanca bo v Pireju lovila drugi nastop pod petimi krogi, znova pod taktirko Aleksandra Sekulića.

Košarka Olimpija še nikoli ni tako slabo začela sezone v Evropi

30.11.2023

Klavrno so košarkarji Cedevite Olimpije opravili s prvo polovico rednega dela Evropskega pokala. Devet tekem in devet porazov je tudi najslabši začetek evropske sezone v zgodovini ljubljanskega kluba.

Liga NBA Dallas z 41 točkami Dončića Houstonu preprečil pokalno napredovanje

28.11.2023

Pred gostovanjem v American Airlines Centru so košarkarji Houstona ohranjali možnost za napredovanje v novem pokalnem tekmovanju Lige NBA, toda v Dallasu so naleteli na previsoko oviro (121:115). Luka Dončić je blestel z 41 točkami.

Košarka Tobey potrdil, da bo poleti na voljo slovenski reprezentanci

28.11.2023

Če je po koncu preteklega svetovnega prvenstva Mike Tobey še malce podvomil o nadaljevanju reprezentančne kariere, je zdaj ameriški košarkar zatrdil, da želi Sloveniji pomagati v novem lovu na olimpijske igre.

Liga ABA Zmaji po desetih letih osvojili Moračo

25.11.2023

Košarkarji Cedevite Olimpije nadaljujejo uspešne igre v Ligi ABA. V 9. krogu so bili v Podgorici boljši od Budućnosti (81:82). Koš za zmago je dosegel Shawn Jones.

Stran 10 od 237
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov