Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Planica Stoch: Peter Prevc je eden največjih v našem športu

22.03.2024

Legendarni Kamil Stoch je priznal, da Petru Prevcu kar malce zavida, kako se poslavlja, saj je ob koncu kariere v izvrstni formi. Poljski as je z najuspešnejšim slovenskim skakalcem tekmoval za največje lovorike.

Planica Lanišek: Želim, da se Peter poslovi z zmago

21.03.2024

Letošnja Planica bo za vse zelo čustvena zaradi slovesa Petra Prevca, kar je priznal tudi Anže Lanišek. Že lanska je bila zanj, ko je navdušil na podelitvi priznanj najboljšim v sezoni. Za to potezo je pod Poncami zdaj prejel posebno priznanje.

Družina Prevc Peter Niki prvi čestital za dva mejnika

21.03.2024

Letošnja Planica je za družino Prevc nekaj posebnega. Nika bo po tekmi skakalk na srednji napravi dvignila veliki kristalni globus, Peter pa bo v nedeljo še zadnjič poletel v bogati karieri.

Video Prevc v Planici štirikrat zmagal in kar devetkrat zapored poletel na stopničke

20.03.2024

Še največ ducat poletov čaka Petra Prevca pred koncem športne poti. Opravil jih bo pod Poncami, kjer je šampion leta razveseljeval množice navijačev in dvignil največjo lovoriko v bogati karieri – veliki kristalni globus.

Planica Peter Prevc v Vikersundu mojstrsko letel na antibiotikih

19.03.2024

Pred skakalci je še zadnje dejanje zime – finale svetovnega pokala v Planici, ki bo zaradi slovesa Petra Prevca nekaj posebnega. Najuspešnejši slovenski orel vseh časov ima nekaj težav z zdravjem, a bo pripravljen za letalnico bratov Gorišek.

Nika Prevc Občudovala Petrov globus, zdaj pa komaj čaka, da dvigne svojo kristalno lovoriko

19.03.2024

Nika Prevc je nova slovenska športna junakinja. V slogu velikih šampionov je skakalka, ki je pred štirimi dnevi dopolnila 19 let, že pred zadnjim dejanjem sezone potrdila osvojitev velikega kristalnega globusa.

NBA Dončić izza črte izenačil, Irving pa s čudežnim metom prehitel sireno za veliki skalp prvakov

17.03.2024

Košarkarji Dallasa so v zadnji četrtini proti Denverju zapravili dvomestno prednost, toda Luka Dončić je 24 sekund pred koncem s trojko izenačil, Kyrie Irving pa je tik pred zvokom sirene zadel za veliko zmago s 107:105.

NBA Dallas brez Dončića, ki ni resneje poškodovan, ni bil kos Oklahoma Cityju

15.03.2024

Luka Dončić je zaradi težav s stegensko mišico izpustil obračun s košarkarji Oklahoma Cityja, ki so Dallas na domačem parketu premagali s 126:119. V nedeljo v Teksas prihajajo prvaki iz Denverja.

Video Peter v Vikersundu poletel do štirih zmag, zlate snežinke in svetovnega rekorda

14.03.2024

Le še dve postaji sta pred koncem kariere Petra Prevca. Kot je dejal velikan svetovnega skakanja na smučeh, verjetno kar njegovi najljubši prizorišči. Tako v Vikersundu kot v Planici je postavljal mejnike, na Norveškem zagotovo izstopa svetovni rekord.

NBA Ob zanesljivi zmagi težave Dončića s stegensko mišico, Gafford lovi Chamberlaina

13.03.2024

Čeprav se je končal niz trojnih dvojčkov Luke Dončića, ki ni imel najboljšega strelskega dne, pa so košarkarji Dallasa vseeno suvereno ugnali Golden State (109:99) in vpisali četrto zaporedno zmago.

Dušan Hauptman "Mislim, da mi bo upokojitev dresa podaljšala življenje za kar lepo število let"

11.03.2024

Lani so pod strop Stožic dvignili legendarno številko deset, ki jo je ob velikih uspehih v 90. letih nosil nepozabni kapetan Olimpije Dušan Hauptman. Poteza velikanu slovenske košarke pomeni veliko, še posebej v boju z zahrbtno boleznijo.

Skoki Strnjena turneja Raw Air zadnje dejanje zime pred finalom v Planici

08.03.2024

Na slovitem Holmenkollnu se tako za skakalce kot skakalke začenja turneja Raw Air, ki bo karavani v devetih dneh s šestimi tekmami prepeljala iz Osla čez Trondheim do Vikersunda.

Stran 4 od 237
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov