Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Košarka V kratkem tudi uradna potrditev, da Sekulić ostaja selektor

19.01.2024

Predsednik KZS-ja Matej Erjavec je že decembra razkril, da bo Aleksander Sekulić še naprej vodil košarkarsko reprezentanco. Uradno ga mora sicer potrditi še upravni odbor, kar bo storil v kratkem, tako da je vse skupaj zgolj formalnost.

Košarka KZS okrepljen s športnim direktorjem Sašo Dončićem

18.01.2024

Košarkarska zveza Slovenije v novo obdobje, vrhunec katerega bodo letošnje kvalifikacije moške reprezentance za olimpijske igre, vstopa močnejša za športnega direktorja, ki je postal Saša Dončić.

Cedevita Olimpija Martić: Kljub vsem težavam bi morali igrati boljšo obrambo

18.01.2024

Evropski agoniji Cedevite Olimpije ni videti konca. Zelo slaba obramba in nekonstanten napad sta bila vzrok za nov evropski poraz. Zdaj so jih v Ljubljani v tej sezoni našteli že 15, le še tri priložnosti pa imajo, da se izognejo veliki sramoti.

Liga ABA Žakelj: Budućnost priložnost, da vidim, ali sem iz pravega testa

15.01.2024

"Iskreno povedano, nisem bil takoj za. Malce sem okleval," je o ponudbi, ki jo je od Budućnosti dobil pred dvema mesecema, dejal Andrej Žakelj, slovenski strokovnjak na klopi največjega črnogorskega kluba.

Krka Špan: Manjka nam izkušenj in tudi nekaj samozavesti

16.01.2024

"Ne glede na vse, mislim, da se dvigujemo v igri. Manjka, recimo, ena zmaga, ki bi obrnila trend v našo smer," optimističen kljub zahtevnemu položaju na lestvici Lige ABA ostaja kapetan Krke Jan Špan.

Liga NBA Oslabljeni Grizliji omejili Dončića in še drugič v sezoni slavili zmago v Dallasu

10.01.2024

Košarkarji Dallasa so na domačem parketu lovili četrto zaporedno zmago, toda naleteli so na previsoko oviro. Memphis je kljub težavam s poškodbami v American Airlines Centru slavil zmagal s 120:103.

Cedevita Olimpija Martić: Če igralci delajo, kar znajo, so učinkoviti, če ne, je pa kaos

09.01.2024

S trenersko menjavo je v Ljubljani zavel nov veter, košarkarji Cedevite Olimpije pa so pod taktirko Zorana Martića verjetno odigrali najboljšo tekmo sezone, ko so v Tivoliju na kolena spravili Crveno zvezdo. Zdaj je pred njimi poprava evropske podobe.

Liga NBA Poškodba Haliburtona črna pika velike zmage nad vodilnim Bostonom

09.01.2024

Košarkarji Bostona, ki vodijo v ligi, so klonili osmič v sezoni. Premoč so morali priznati Indiani, ki je na domačem parketu slavila s 133:131. Mož odločitve je bil Bennedict Mathurin.

Liga NBA Šov naveze Dončić – Irving za zmago nad najboljšo ekipo Zahoda

08.01.2024

"MVP!" je odmevalo v American Airlines Centru, ko je v zadnji minuti na črto prostih metov stopil Luka Dončić. Na krilih slovenskega zvezdnika in Kyrieja Irvinga je Dallas na kolena spravil Minnesoto (115:108).

Goran Dragić Vrhunec veličastne kariere izpolnitev otroških sanj, da je s Slovenijo najboljši v Evropi

05.01.2024

MVP EuroBasketa 2017 in kapetan (z veliko začetnico) zlate reprezentance. Prvi Slovenec, ki je v Ligi NBA prevzel vlogo nosilca igre. Preprosto – velikan slovenske košarke, zdaj že legendarni Goran Dragić je končal kariero.

Cedevita Olimpija Ilievski: Ekipa je dovolj kakovostna, da bi morali biti rezultati boljši

03.01.2024

"Poznam ga, ko sva sodelovala pri takratni Union Olimpiji. Je strokoven in ambiciozen. Želim mu veliko sreče, da dosežemo zastavljene cilje do konca sezone," je o novem trenerju Cedevite Olimpije Zoranu Martiću dejal športni direktor Vlado Ilievski.

Cedevita Olimpija Z Zoranom Martićem se je v zmajevo gnezdo vrnil tudi Zoran Dragić

02.01.2024

"Zavedam se, da je to zelo odgovoren položaj," je dejal Zoran Martić, potem ko je prevzel vodenje košarkarjev Cedevite Olimpije. 58-letni Celjan, ki je v ekipo vrnil Zorana Dragića, verjame, da je letošnja sezona še vedno lahko ocenjena kot uspešna.

Stran 8 od 237
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov