Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Joško Sirk je gostinec, ki ve, da si velik toliko, kot ceniš lokalno. Njegovi krožniki so kulinarični rokopisi, skozi katere se pije zgodovina Brd in Furlanije ter življenje njegovih prednikov. Velja za pionirja turizma na podeželju, ki je skupaj z ženo Loredano v vasi Krmin na italijanski strani Brd že v osemdesetih pričel razvijati celovito turistično ponudbo na posestvu La Subida. V času, ko lokalno - še posebej na slovenski strani Brd - ni imelo prave cene in veljave, sta pričela oživljati izvirne kmečke jedi, ki so že skoraj utonile v pozabo. Z njim se v novem turističnem podkastu FuTurist pogovarja Marjana Grčman.
3 epizod
Turizem ni samo način življenja. Je tudi stanje našega duha. Kdo so ljudje, ki oblikujejo nove turistične trende? Katere zgodbe vas odpeljejo na pot - in kaj vse nas dela turiste? Turizem osebno v podkastu FuTurist.
Joško Sirk je gostinec, ki ve, da si velik toliko, kot ceniš lokalno. Njegovi krožniki so kulinarični rokopisi, skozi katere se pije zgodovina Brd in Furlanije ter življenje njegovih prednikov. Velja za pionirja turizma na podeželju, ki je skupaj z ženo Loredano v vasi Krmin na italijanski strani Brd že v osemdesetih pričel razvijati celovito turistično ponudbo na posestvu La Subida. V času, ko lokalno - še posebej na slovenski strani Brd - ni imelo prave cene in veljave, sta pričela oživljati izvirne kmečke jedi, ki so že skoraj utonile v pozabo. Z njim se v novem turističnem podkastu FuTurist pogovarja Marjana Grčman.
Neveljaven email naslov