Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Galerija

3 epizod

Galerija

3 epizod


Galerija predstavlja raznovrstne umetnine. Če je ta radijska, pač zvočne umetnine. Valovska Galerija daje prednost komaj predstavljenim glasbenim delom. Zaradi avtorskih pravic je oddaja na voljo 7 dni po prvem predvajanju.

10.05.2024

Sega Bodega - Dennis

Vsak paketek male nočne muzike irskega pop eksperimentatorja vsebuje tudi zvrhano mero džezovskih in glitchy, vselej pa tudi veliko 2-stepovske substance. To Sego Bodego in njegove eskapade z jadralsko lahkotnostjo občasno uvršča celo med sončne ambientaliste. Skrivnost Sege Bodega je v izboru in doziranju. Tudi njegov tretji album Dennis zapoveduje podobno (iz)rabo. Sega Bodega bo v tem oziru v izvrstni družbi, kajti nov album Flyšter ima mariborski über hiphop talent YNGFireFly. Prav vse pa velja tudi za (naj res ostane skrivnosten) ACSVG-ja, ki je nakazal nov albumski prelom Cuker III. Paleto novosti bo podprl še Trzinčan Majlo 27. Tik pred svojim prvim nastopom pri nas zapoje tudi ameriški superzvezdniški soul-traper Lil Tjay. Galerija na plano, ta je na nacionalnem FM podstavku državljanom privoščila tudi bednega Drakea in enako bednega Kendricka Lamarja z njunima pocarskima tehnikama oz. razkrojenim besednim spopadom, ki ga je Mito, in to ravno na YGNFireFlyjevi izdaji tam okrog prejšnje olimpijade najbolj simple, najlepše, najbolj decentno in najbolj humorno raztolmačil: “Raperji [betlanje] rabjo, da se ne pozabjo.”


23.06.2023

Različni izvajalci: Domačice

Obračun pred počitnicami v kalkulacijo jemlje izbor najboljših iz minule polsezone. Galerijsko playlisto, ki naj gre z vami na dopust, popolnijo (v prav takem zaporedju): Drill, Tim Tekavec, Timoprodukcije z gosti, Ezra, Majlo 27, Wugla, Capital Crew, Tsujigiri, Genxta Gregi, Ziebane, Ezy-G in YngFireFly, Minnite, Masayah, T.A.M.Z.Y., Funk, Fu, Zinedin O., .travnik in v izteku še Ichisan. Happy Friday Night kot Happy Summer Vibe!


24.06.2022

Različni izvajalci - Naravne (t)rap domače

Gre za zaključni sezonski biznis. Na logična pota nas spravijo - v pravilnem vrstnem redu: Capital Crew, Leopold I., Emkej, dvojec Kaušspil, Aima Vittori, Drill s Sheby, Dwon, Matter, Masayah, PTČ z Vazzom, Nipke, Zevin, Tomos, Damzz95 z Fvntxm, Tim Flyboy Tekavec, Pantaloons ter Skova.


Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov