Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
16.09.2020 49 min

Mladi s Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje

Obiskali smo Srednjo šolo za gostinstvo in turizem Celje in preverili, kako so se dijaki že vpeljali v novo šolsko leto. Kako je s prakso, ki je bila lani zamujena, kako s prihajajočimi gostinskimi dogodki in tekmovanji, ki bi se jih morali udeležiti? Kakšne so aktualne smernice pri sestavi jedilnika in kako je koronavirus posegel v njihovo delo? Kje mladi gostinci vidijo svojo prihodnost, kaj je tisto, kar najraje postavijo na krožnik in koliko spremljajo novitete v kulinaričnem svetu?

Z mladimi iz Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje o njihovem poklicu, smernicah pri sestavi jedilnika in novitetah v kulinaričnem svetu

Obiskali smo  Srednjo šolo za gostinstvo in turizem Celje in preverili, kako so se dijaki že vpeljali v novo šolsko leto. Kako je s prakso, ki je bila lani zamujena, kako s prihajajočimi gostinskimi dogodki in tekmovanji, ki bi se jih morali udeležiti? Kakšne so aktualne smernice pri sestavi jedilnika in kako je koronavirus posegel v njihovo delo? Kje mladi gostinci vidijo svojo prihodnost, kaj je tisto, kar najraje postavijo na krožnik in koliko spremljajo novitete v kulinaričnem svetu?


Gymnasium

834 epizod


V oddaji Gymnasium predstavljamo srednješolce, ki poleg rednih šolskih obveznosti presenečajo z ustvarjalnostjo in izvirnostjo ter sodelujejo v različnih projektih. Ker je Gymnasium "obvezna smer za mlade", v oddaji komentiramo tudi aktualno problematiko, ki zadeva dijake.

16.09.2020 49 min

Mladi s Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje

Obiskali smo Srednjo šolo za gostinstvo in turizem Celje in preverili, kako so se dijaki že vpeljali v novo šolsko leto. Kako je s prakso, ki je bila lani zamujena, kako s prihajajočimi gostinskimi dogodki in tekmovanji, ki bi se jih morali udeležiti? Kakšne so aktualne smernice pri sestavi jedilnika in kako je koronavirus posegel v njihovo delo? Kje mladi gostinci vidijo svojo prihodnost, kaj je tisto, kar najraje postavijo na krožnik in koliko spremljajo novitete v kulinaričnem svetu?

Z mladimi iz Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje o njihovem poklicu, smernicah pri sestavi jedilnika in novitetah v kulinaričnem svetu

Obiskali smo  Srednjo šolo za gostinstvo in turizem Celje in preverili, kako so se dijaki že vpeljali v novo šolsko leto. Kako je s prakso, ki je bila lani zamujena, kako s prihajajočimi gostinskimi dogodki in tekmovanji, ki bi se jih morali udeležiti? Kakšne so aktualne smernice pri sestavi jedilnika in kako je koronavirus posegel v njihovo delo? Kje mladi gostinci vidijo svojo prihodnost, kaj je tisto, kar najraje postavijo na krožnik in koliko spremljajo novitete v kulinaričnem svetu?

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov