Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Obiskali smo Srednjo šolo za gostinstvo in turizem Celje in preverili, kako so se dijaki že vpeljali v novo šolsko leto. Kako je s prakso, ki je bila lani zamujena, kako s prihajajočimi gostinskimi dogodki in tekmovanji, ki bi se jih morali udeležiti? Kakšne so aktualne smernice pri sestavi jedilnika in kako je koronavirus posegel v njihovo delo? Kje mladi gostinci vidijo svojo prihodnost, kaj je tisto, kar najraje postavijo na krožnik in koliko spremljajo novitete v kulinaričnem svetu?
Z mladimi iz Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje o njihovem poklicu, smernicah pri sestavi jedilnika in novitetah v kulinaričnem svetu
Obiskali smo Srednjo šolo za gostinstvo in turizem Celje in preverili, kako so se dijaki že vpeljali v novo šolsko leto. Kako je s prakso, ki je bila lani zamujena, kako s prihajajočimi gostinskimi dogodki in tekmovanji, ki bi se jih morali udeležiti? Kakšne so aktualne smernice pri sestavi jedilnika in kako je koronavirus posegel v njihovo delo? Kje mladi gostinci vidijo svojo prihodnost, kaj je tisto, kar najraje postavijo na krožnik in koliko spremljajo novitete v kulinaričnem svetu?
834 epizod
V oddaji Gymnasium predstavljamo srednješolce, ki poleg rednih šolskih obveznosti presenečajo z ustvarjalnostjo in izvirnostjo ter sodelujejo v različnih projektih. Ker je Gymnasium "obvezna smer za mlade", v oddaji komentiramo tudi aktualno problematiko, ki zadeva dijake.
Obiskali smo Srednjo šolo za gostinstvo in turizem Celje in preverili, kako so se dijaki že vpeljali v novo šolsko leto. Kako je s prakso, ki je bila lani zamujena, kako s prihajajočimi gostinskimi dogodki in tekmovanji, ki bi se jih morali udeležiti? Kakšne so aktualne smernice pri sestavi jedilnika in kako je koronavirus posegel v njihovo delo? Kje mladi gostinci vidijo svojo prihodnost, kaj je tisto, kar najraje postavijo na krožnik in koliko spremljajo novitete v kulinaričnem svetu?
Z mladimi iz Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje o njihovem poklicu, smernicah pri sestavi jedilnika in novitetah v kulinaričnem svetu
Obiskali smo Srednjo šolo za gostinstvo in turizem Celje in preverili, kako so se dijaki že vpeljali v novo šolsko leto. Kako je s prakso, ki je bila lani zamujena, kako s prihajajočimi gostinskimi dogodki in tekmovanji, ki bi se jih morali udeležiti? Kakšne so aktualne smernice pri sestavi jedilnika in kako je koronavirus posegel v njihovo delo? Kje mladi gostinci vidijo svojo prihodnost, kaj je tisto, kar najraje postavijo na krožnik in koliko spremljajo novitete v kulinaričnem svetu?
Neveljaven email naslov