Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
11.03.2015 67 min

Bogdan Dobnik

Olje bomo spravljali v Bolje. Malo za hec, vendar gre za besedno igro z imenom mladega socialnega podjetja, kjer v resnici počno prav to – zbirajo in predelujejo odpadno jedilno olje. Niso prvi in ne edini, je pa načrt, in tega nameravajo začeti kmalu uresničevati, kako predelati to olje, zanimiv. Razkril nam ga bo mag. Bogdan Dobnik, sicer predsednik nacionalnega združenja za kakovost življenja OZARA SLOVENIJA. In tudi o tem bomo govorili – zakaj je pomembna povezava podjetništva in človekoljubja. Seveda pa se bomo tudi skupaj učili, kako pravilno odvreči domače odpadno jedilno olje. Osnovni odgovor najbrž že slutite – nikakor v odtok ali straniščno školjko. Bogdana Dobnika gosti Tina Kralj.

Olje bomo spravljali v Bolje. Malo za hec, vendar gre za besedno igro z imenom mladega socialnega podjetja, kjer v resnici počno prav to – zbirajo in predelujejo odpadno jedilno olje. Niso prvi in ne edini, je pa načrt, in tega nameravajo začeti kmalu uresničevati, kako predelati to olje, zanimiv. Razkril nam ga bo mag. Bogdan Dobnik, sicer predsednik nacionalnega združenja za kakovost življenja OZARA SLOVENIJA. In tudi o tem bomo govorili – zakaj je pomembna povezava podjetništva in človekoljubja. Seveda pa se bomo tudi skupaj učili, kako pravilno odvreči domače odpadno jedilno olje. Osnovni odgovor najbrž že slutite – nikakor v odtok ali straniščno školjko. Bogdana Dobnika gosti Tina Kralj.


Nočni obisk

5426 epizod


Po napornem dnevu se ponoči prileže sproščen pogovor z enim ali več gosti, ki jih voditelj nočnega programa povabi na Nočni obisk. Tako lahko prisluhnete aktualnim pogovorom s športniki, umetniki (pisatelj, slikarji, pesniki, glasbeniki, ...), popotniki, gospodarstveniki, znanstveniki in vsemi drugimi ljudmi, ki imajo kaj povedati. Naši gostje so ljudje različnih poklicev in starosti, ki so pripravljeni svoje bogate izkušnje in zanimive ideje deliti s poslušalci Prvega programa. Osebni in aktualni intervjuji, sproščeni pogovori, ki nas odpeljejo stran od dnevnih tegob in težav, nas zabavajo in nasmejijo ali pa nas spodbudijo k premišljevanju in pogledu vase. Vse to lahko ob začetku noči slišite v Nočnem obisku, ki ga ob četrtkih pripravljajo na Radiu Maribor, ob sobotah pa se z Radiom Koper preselimo še na Primorsko. V noči na torek pa lahko takoj po polnoči slišite ponovitev ene od izstopajočih oddaj minulega tedna, torkova noč je namreč v celoti namenjena reprizam. Elektronska pošta: Nocni.Program@rtvslo.si

11.03.2015 67 min

Bogdan Dobnik

Olje bomo spravljali v Bolje. Malo za hec, vendar gre za besedno igro z imenom mladega socialnega podjetja, kjer v resnici počno prav to – zbirajo in predelujejo odpadno jedilno olje. Niso prvi in ne edini, je pa načrt, in tega nameravajo začeti kmalu uresničevati, kako predelati to olje, zanimiv. Razkril nam ga bo mag. Bogdan Dobnik, sicer predsednik nacionalnega združenja za kakovost življenja OZARA SLOVENIJA. In tudi o tem bomo govorili – zakaj je pomembna povezava podjetništva in človekoljubja. Seveda pa se bomo tudi skupaj učili, kako pravilno odvreči domače odpadno jedilno olje. Osnovni odgovor najbrž že slutite – nikakor v odtok ali straniščno školjko. Bogdana Dobnika gosti Tina Kralj.

Olje bomo spravljali v Bolje. Malo za hec, vendar gre za besedno igro z imenom mladega socialnega podjetja, kjer v resnici počno prav to – zbirajo in predelujejo odpadno jedilno olje. Niso prvi in ne edini, je pa načrt, in tega nameravajo začeti kmalu uresničevati, kako predelati to olje, zanimiv. Razkril nam ga bo mag. Bogdan Dobnik, sicer predsednik nacionalnega združenja za kakovost življenja OZARA SLOVENIJA. In tudi o tem bomo govorili – zakaj je pomembna povezava podjetništva in človekoljubja. Seveda pa se bomo tudi skupaj učili, kako pravilno odvreči domače odpadno jedilno olje. Osnovni odgovor najbrž že slutite – nikakor v odtok ali straniščno školjko. Bogdana Dobnika gosti Tina Kralj.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov