Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
23.04.2024 7 min

Hrana na letalu

Kaj nam tekne na 10.000 m nad zemeljskim površjem

Z oddajo Pod pokrovko bomo poleteli visoko nad oblake. Spomnili se bomo tistih časov, ko so letalske družbe na letih po Evropi tudi potnike v ekonomskem razredu postregle s hladnim ali toplim obrokom. Čeprav se zdaj to zgodi le redko, vam na letu iz Ljubljane v Istanbul še vedno lahko ponudijo tudi jajčka z gobami in čokoladni mus. O tem sta govorila Iztok Konc in gospa Dada Jerovšek, ki s svojo kulinarično skupino Kaval group s hrano in pijačo oskrbuje na ljubljanskem letališču družbe za poslovne lete, vip salon in lokalček Lolita Sweet&Salty. Foto: Hey Paul Studios/ Flickr, cc


Pod pokrovko

231 epizod


Pogovorimo se o hrani! Tema, pri kateri – razen morda sestavin – vsekakor ne bomo metali vsega v isti lonec! V oddaji Pod pokrovko na Prvem bomo hrano postregli s priokusom gastronomije, sociologije, umetnostne zgodovine, filozofije in še česa.

23.04.2024 7 min

Hrana na letalu

Kaj nam tekne na 10.000 m nad zemeljskim površjem

Z oddajo Pod pokrovko bomo poleteli visoko nad oblake. Spomnili se bomo tistih časov, ko so letalske družbe na letih po Evropi tudi potnike v ekonomskem razredu postregle s hladnim ali toplim obrokom. Čeprav se zdaj to zgodi le redko, vam na letu iz Ljubljane v Istanbul še vedno lahko ponudijo tudi jajčka z gobami in čokoladni mus. O tem sta govorila Iztok Konc in gospa Dada Jerovšek, ki s svojo kulinarično skupino Kaval group s hrano in pijačo oskrbuje na ljubljanskem letališču družbe za poslovne lete, vip salon in lokalček Lolita Sweet&Salty. Foto: Hey Paul Studios/ Flickr, cc

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov