Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
31.05.2016 10 min

Razbijamo stereotipe o start-upih

Razbijamo in sestavljamo šest stereotipov o start-up podjetjih! Od tega, da gre za modne muhe do hipsterskih izdelkov in nemogočega delovnega časa. S podjetniki, ki si upajo biti start-up. O so stereotipih govorili: Matej Gaser iz podjetja Nizkocenovci, ki je postalo start-up leta 2016 ter Tomaž Levak in Žiga Drev iz podjetja Foodko.

Razbijamo in sestavljamo šest stereotipov o start-up podjetjih! Od tega, da gre za modne muhe do hipsterskih izdelkov in nemogočega delovnega časa. S podjetniki, ki si upajo biti start-up. O so stereotipih govorili: Matej Gaser iz podjetja Nizkocenovci, ki je postalo start-up leta 2016 ter Tomaž Levak in Žiga Drev iz podjetja Foodko.

Podjetje Nizkocenovci razvija tehnologijo GoAvio za povezovanje nizkocenovnih letov z železniškimi in avtobusnimi prevozi in tako za uporabnike išče cenejše možnosti kot je zgolj letalski prevoz. Podjetje Foodko pa je seveda povezano s hrano: gre za platformo za neposredno trženje lokalne hrane.


Poslovne krivulje

628 epizod


Poslovne krivulje valovijo med povpraševanjem in ponudbo. Od ideje do uspeha je morda ključna prav prava informacija. Zato Poslovne krivulje opozarjajo na priložnosti, nove trge, investicije in razpise.

31.05.2016 10 min

Razbijamo stereotipe o start-upih

Razbijamo in sestavljamo šest stereotipov o start-up podjetjih! Od tega, da gre za modne muhe do hipsterskih izdelkov in nemogočega delovnega časa. S podjetniki, ki si upajo biti start-up. O so stereotipih govorili: Matej Gaser iz podjetja Nizkocenovci, ki je postalo start-up leta 2016 ter Tomaž Levak in Žiga Drev iz podjetja Foodko.

Razbijamo in sestavljamo šest stereotipov o start-up podjetjih! Od tega, da gre za modne muhe do hipsterskih izdelkov in nemogočega delovnega časa. S podjetniki, ki si upajo biti start-up. O so stereotipih govorili: Matej Gaser iz podjetja Nizkocenovci, ki je postalo start-up leta 2016 ter Tomaž Levak in Žiga Drev iz podjetja Foodko.

Podjetje Nizkocenovci razvija tehnologijo GoAvio za povezovanje nizkocenovnih letov z železniškimi in avtobusnimi prevozi in tako za uporabnike išče cenejše možnosti kot je zgolj letalski prevoz. Podjetje Foodko pa je seveda povezano s hrano: gre za platformo za neposredno trženje lokalne hrane.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov