Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
V tokratni rubriki “Veste, kaj jeste?” se posvečamo ajdi. Obstaja veliko vrst ajde, vendar se na svetu v splošnem uporabljata dva tipa: navadna in tatarska ajda. Slednja raste v goratih območjih, medtem ko se običajno vzgaja in uporablja navadno ajdo. Ajda, ki je bila včasih hrana kmetov in revežev, že nekaj časa postaja v prehrani vedno pomembnejša in to upravičeno, je mnenja prehranska strokovnjakinja Marjana Peterman, strokovna sodelavka pri ZPS. Prisluhnite posnetku rubrike.
V tokratni rubriki “Veste, kaj jeste?” se posvečamo ajdi. Obstaja veliko vrst ajde, vendar se na svetu v splošnem uporabljata dva tipa: navadna in tatarska ajda. Slednja raste v goratih območjih, medtem ko se običajno vzgaja in uporablja navadno ajdo. Ajda, ki je bila včasih hrana kmetov in revežev, že nekaj časa postaja v prehrani vedno pomembnejša in to upravičeno, je mnenja prehranska strokovnjakinja Marjana Peterman, strokovna sodelavka pri ZPS. Prisluhnite posnetku rubrike.
Neveljaven email naslov