Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Radi jeste? Pa veste, kaj jeste? Odgovor dobite v oddaji o vsem, kar se skriva v hrani. Vsako sredo ob 7.40 na Prvem.
Kuhanje pri nizkih temperaturah so poznali že v 18. stoletju.
Mogoče se bo slišalo kot odkritje sodobne gastronomije, a že fizik Sir Benjamin Thompson je pred več kot 200 leti ugotovil, da je počasi in pri nizki temperaturi pečeno meso neverjetno sočno in mehko. To dognanje so v 60. letih prejšnjega stoletja obudili ameriški in francoski inženirji in razvili industrijski postopek toplotne obdelave vakuumiranih živil, imenovan sous-vide.
Živilo se s tehniko kuhanja enakomerno toplotno obdela, ohranijo se hranilne snovi, okus in struktura živila.
Radi jeste? Pa veste, kaj jeste? Odgovor dobite v oddaji o vsem, kar se skriva v hrani. Vsako sredo ob 7.40 na Prvem.
Kuhanje pri nizkih temperaturah so poznali že v 18. stoletju.
Mogoče se bo slišalo kot odkritje sodobne gastronomije, a že fizik Sir Benjamin Thompson je pred več kot 200 leti ugotovil, da je počasi in pri nizki temperaturi pečeno meso neverjetno sočno in mehko. To dognanje so v 60. letih prejšnjega stoletja obudili ameriški in francoski inženirji in razvili industrijski postopek toplotne obdelave vakuumiranih živil, imenovan sous-vide.
Živilo se s tehniko kuhanja enakomerno toplotno obdela, ohranijo se hranilne snovi, okus in struktura živila.
Neveljaven email naslov