Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rabarbara, katere okus je malce kiselkast, velja sicer za zelenjadnico, ki pa jo lahko uporabimo v pecivih ali kompotih. Posebej okusna je rulada, kjer pa moramo dodati nekaj več sladkorja, da izboljšamo ta kiselkast okus.
582 epizod
Radijska rubrika, v kateri postrežemo s kuharskimi recepti. Svetuje Mojca Polak z Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor.
Rabarbara, katere okus je malce kiselkast, velja sicer za zelenjadnico, ki pa jo lahko uporabimo v pecivih ali kompotih. Posebej okusna je rulada, kjer pa moramo dodati nekaj več sladkorja, da izboljšamo ta kiselkast okus.
Neveljaven email naslov