Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
20.05.2022 8 min

Rabarbara

V marsikaterem vrtu lahko v kakšnem kotu najdemo rabarbaro, trpežno rastlino, ki je bila nekoč navzoča predvsem v prehrani revnejših slojev prebivalstva. Je zelenjava, ki jo jemo kot sadje, čeprav so nekateri njeni deli strupeni. V Zelenem nasvetu nam bo oskrbo in uporabo rabarbare predstavila Marija Urankar iz Biotehniškega centra Naklo.

Rastlina, ki jo lahko uporabite tako v kuhinji kot pri varstvu ostalih vrtnin

V marsikaterem vrtu lahko v kakšnem kotu najdemo rabarbaro, trpežno rastlino, ki je bila nekoč prisotna predvsem v prehrani revnejših slojev prebivalstva. Je zelenjava, ki pa jo jemo kot sadje, čeprav so nekateri njeni deli strupeni. V Zelenem nasvetu nam njeno oskrbo in uporabo predstavlja Marija Urankar z Biotehniškega centra Naklo.


Zeleni nasvet

323 epizod


Kratki nasveti strokovnjakov s področja pridelave zelenjave, sadja, cvetja … Kako in kdaj sejati in saditi, kdaj obrezovati, koliko gnojiti, kako kombinirati vrtnine, kako načrtovati okrasni vrt …

20.05.2022 8 min

Rabarbara

V marsikaterem vrtu lahko v kakšnem kotu najdemo rabarbaro, trpežno rastlino, ki je bila nekoč navzoča predvsem v prehrani revnejših slojev prebivalstva. Je zelenjava, ki jo jemo kot sadje, čeprav so nekateri njeni deli strupeni. V Zelenem nasvetu nam bo oskrbo in uporabo rabarbare predstavila Marija Urankar iz Biotehniškega centra Naklo.

Rastlina, ki jo lahko uporabite tako v kuhinji kot pri varstvu ostalih vrtnin

V marsikaterem vrtu lahko v kakšnem kotu najdemo rabarbaro, trpežno rastlino, ki je bila nekoč prisotna predvsem v prehrani revnejših slojev prebivalstva. Je zelenjava, ki pa jo jemo kot sadje, čeprav so nekateri njeni deli strupeni. V Zelenem nasvetu nam njeno oskrbo in uporabo predstavlja Marija Urankar z Biotehniškega centra Naklo.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov