Poleg voditelja oddaje Bučke, Slavka Bobovnika, kvartet studijskih likov sestavljajo še Marcel Štefančič, Matej Lahovnik in Zmago Sagadin. Foto: screenshot iz oddaje Foto:
Poleg voditelja oddaje Bučke, Slavka Bobovnika, kvartet studijskih likov sestavljajo še Marcel Štefančič, Matej Lahovnik in Zmago Sagadin. Foto: screenshot iz oddaje Foto:
Slavko Bobovnik.
Slavko Bobovnik je nov voditelj animirane satirične oddaje Bučke. Foto: screenshot iz oddaje
Marcel Štefančič.
Marcel Štefančič bo s svojimi gosti poskrbel za sočne debate. Foto: screenshot iz oddaje

animirane satirične oddaje Bučke, jeseni na Televizijo Slovenija prihaja paket desetih novih nadaljevanj– v novem terminu in z novim voditeljem. Bučke, popularno informativno parodijo, bo odslej vodil Slavko Bobovnik. Prva jesenska oddaja bo na sporedu v soboto, 10. septembra, ob 21.20 na TV SLO 2.

Oddaja, ki si jo je zamislil scenarist in režiser Bojan Krajnc, še vedno temelji na preverjenem trikotniku: animacije – imitacije – nadsinhronizacije. Poleg voditelja Slavka Bobovnika kvartet studijskih likov sestavljajo še Marcel Štefančič, Matej Lahovnik in Zmago Sagadin. Iz parlamenta pa bo še naprej poročala La Toya.

Zahtevna animirana produkcija sloni na vrhunski govorni imitaciji znanih in vplivnih osebnosti, ki se kot karikirani liki pojavljajo v mnogih nadrealistničnih situacijah. Pri oddaji sodelujejo naši najboljši govorni imitatorji: Tilen Artač, Jure Mastnak, Renato Vindiš, Aleksander Pozvek in Jasna Kuljaj. Ekipi se je pridružil scenarist, komik in glasbenik Igor Bračič. Za animirano produkcijo skrbi Media Atlas, na čelu s programerjem Tadejem Fiusom, ki je s Televizijo Slovenija sodeloval že pri mnogih satirično animiranih projektih, kot so Hri-bar, Poldnevnik in Jebovlje. Pod zvočno podobo oddaje sta podpisana tonska mojstra Tom Lemajič in Matej Avsenak.

Služba za odnose z javnostjo RTV Slovenija