Karin in Urban iz Zasavja sta zmagovalca šeste akcije TV-poroka v oddaji Dobro jutro. Foto: Janez Kotar
Karin in Urban iz Zasavja sta zmagovalca šeste akcije TV-poroka v oddaji Dobro jutro. Foto: Janez Kotar
false
Karin in Urban se bosta poročila v Žički kartuziji. Foto: Janez Kotar
false
Razglasitev zmagovalca v oddaji Dobro jutro na Televiziji Slovenija. Foto: Janez Kotar
false
Za veliko televizijsko vlogo so se potegovali trije finalni pari. Foto: Janez Kotar

V letošnji akciji oddaje Dobro jutro so se za veliko televizijsko poroko potegovali trije finalni pari, in sicer Karin Lazar in Urban Žertek iz Zasavja , Jasmina Ban in Matej Pistotnik s Primorske ter Vanja Rajter in Blaž Zavolovšek iz Zgornje Savinjske doline. Gledalci oddaje Dobro jutro so s telefonskim glasovanjem odločili, da se bosta meseca maja pred televizijskimi kamerami v Žički kartuziji poročila Karin Lazar in Urban Žertek.

To je že šesta zaporedna akcija TV-POROKA v okviru oddaje Dobro jutro, saj se je izkazalo, da gledalci zelo radi prisluhnejo nasvetom o partnerskih in družinskih odnosih. V akcijo TV-POROKA smo tudi letos vključili različne strokovnjake s področja medosebnih odnosov, pare pa so komentirali tudi številni znani Slovenci, med njimi stalna komentatorka Saša Einsiedler in gostujoči komentatorji: Blaž Švab, Ana Maria Mitič, Manca Špik, Nuška Drašček, Marko Vozelj in Zvezdana Mlakar.

Akcija TV-poroka pa s tem še ni končana, saj se za Karin in Urbana začenjajo velike priprave na poročni dan, ki jih bodo gledalci lahko spremljali v okviru oddaje Dobro jutro. Gledalci se bodo preizkusili tudi v vlogi načrtovalcev poroke in bodočima mladoporočencema pomagali pri izbiri obleke, poročnega šopka itd.
Gledalci oddaje Dobro jutro si bodo posnetek obreda Televizijske poroke 2017, ki se bo zgodil v čudovitem okolju ostankov nekdanjega kartuzijanskega samostana v Žički kartuziji pri Slovenskih Konjicah, lahko ogledali v ponedeljek, 22. maja.

Ljubezenska zgodba Karin in Urbana
Gledalci ste izbrali 22-letno Karin in 27- letnega Urbana, ki prihajata iz Zasavja. Njuna ljubezenska zgodba se je začela pred šestimi leti, spoznala sta se na zmenku na slepo, kjer sta ju predstavila prijatelja. Pred kratkim sta ustvarila skupen dom, živita v skupnem stanovanju in pravita, da sta se že s to odločitvijo zavezala drug drugemu. Pravita, da si želita družine, Karin nam je tudi zaupala, da bi si kmalu želela postati mlada mamica. Pravita tudi, da sta malo nor, odštekan par, saj kljub šestim skupnim letom ne slavita zgolj obletnic, temveč tudi mesečnice. Verjameta v skupno rast, želita si premagati vse ovire partnerstva, svojo ljubezen pa bosta kronala s poroko v Žički kartuziji.