Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Egon in Ajda • oddaje

Egon in Ajda Vročinski val

13.10.2024

V gozdu vse puhti od vročine in Egon in Ajda sanjata o noninem osvežujočem metinem sirupu. Toda none ni doma. Le kam bi šla? O njej ni sledu, zato pa so po gozdu razpostavljene skrivnostne skledice z vodo.

Egon in Ajda Umetnost opazovanja

07.10.2024

Egon in Ajda bi rada opazovala čopaste ponirke pri svatovanju. Tiho se morata pritajiti in jih negibno opazovati. Toda živahna Ajda tega ne zmore. Le kdo bi jo lahko naučil umetnosti opazovanja?

Egon in Ajda Mogočni veter

06.10.2024

Egon in Ajda v močnem vetru izgubita Skovikarjevega zmaja, ki ga ima ta že od otroštva. Kaj naj storita? S pomočjo Reči ter mišk Henrike in Pike mu zaman sledita po vsem gozdu. Ga bosta sploh kdaj dobila nazaj v roke?

Egon in Ajda Najstarejši spomini

01.10.2024

Ajda in Egon se sprašujeta, kdo je najstarejši prebivalec gozda. Gotovo je nona. Pa je to res? Nona se samo nasmeji. Najstarejša bitja v gozdu so mnogo starejša od nje. Radovednima otrokoma pripravi nekaj namigov, da sama odkrijeta častitljiva očaka.

Egon in Ajda Kdo je glavni?

29.09.2024

Po gozdu odmeva mogočno rukanje jelena. Sijajno bi ga bilo videti. Egon in Ajda skleneta, da bosta s prijatelji postavila prežo, a kaj, ko vsi ne razumejo, kaj pomeni sodelovanje. Ajda ima o delu svoje predstave in šele poraz jo izuči, da je pametno prisluhniti tudi mnenjem drugih.

Egon in Ajda Nadloge

22.09.2024

Egon in Ajda skleneta, da bosta prenočila ob ribniku. Namesto napetih zgodb pa ju čaka le bridek boj s komarji. Nadloge kar nočejo odnehati! Pa so prave nadloge ob ribniku res zoprne žuželke, ali kar onadva, ki sta izbrala napačen kraj za prenočevanje?

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov