Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Klasika, ki jo radi kuhajo povsod po svetu, bo tokrat dobila nove razsežnosti. Obarvana bo s sipinim črnilom, okusna bo zaradi lignjev in hobotnice, obogatili jo bomo s kompresiranim paradižnikom na krožniku pa ne bo niti ene rakove palčke. To bo rižota na kubik!
Pripravite sladico, o kateri bodo vaši sosedje govorili še leta! Skuhali bomo sladoled iz brezovih vej, krožnik podmazali s pasto črnega fižola, v ustih pa vam bodo hrustale drobtine bučnega olja, vse skupaj bomo začinili z mlečno peno in sladico okrasili s čokoladnimi vejami. Če ste sladkosnedi, potem je ta sladica lahko hit letošnjega poletja.
Če ste siti klasičnih receptur za pico, potem vas bomo v tokratni Kuhariji na kubik navdušili. Klasično pico bo kuharski šef Grega razstavil na prafaktorje in prepoznaven okus v segmentih vrnil na krožnik v obliki, ki ne bo spominjala na pico, ampak bo to vrhunska kulinarična predstava: krema parmezana, paradižnikova omaka, pečena zelenjava in kruhov čips s prelivom balzamičnega kisa in sušenih oliv. To je pica na kubik!
Tokrat Grega pripravlja klasiko, ki se je na naših krožnikih nikoli ne naveličamo. Okusite file postrvi v koruzni skorjici s kremo polente, zraven pa pečeno sladka koruzo in še solato v omaki. Prava zabava za vaše brbončice! Kuhajte z nami na kubik!
Vsi poznamo klasično lazanjo. Zagotovo pa še niste pripravili lazanje iz gomolja zelene, raguja iz bikovega repa, mlade špinače, pokovke, ajdove kaše in hrenovega sladoleda. V oddaji vam razkrijemo recept za lazanjo na kubik. Dober tek!
Presenečenje na kubik! Kuharski šef Gregor Rozman bo znamenito in avtohtono kranjsko klobaso pripravil kot sladico! Če vas zanima, kako se kranjsko klobaso postavi na krožnik z gorčičnim sladoledom , medenim satjem in želejem karamelizirane hruške, potem z nami kuhajte na kubik!
Zagotovo poznate to solato, sestavine bodo podobne izvirnemu receptu, struktura pa povsem drugačna. Grega bo pripravil solato v omaki, iz piščanca bomo oblikovali hrustljave kroglice na kubik, seveda ne bo manjkal najokusnejši cezarjev preliv. Skratka, solata na kubik, ki je vredna cesarskega naziva.
Sicer vsakdanjo jed bomo v kuhinji na kubik na enostaven način nadgradili v pravi kulinarični presežek. Kuharski šef Grega bo šparglje pripravil z domačo holandsko omako, poleg bodo hrustali parmezanov čips in drobtine dimljenih račjih prsi. To bodo šparglji z jajci na kubik!
Če ste mislili, da so jetrca in pire krompir lahko le opoldanska malica v lokalni menzi, ste se motili. Kuharski šef bo jetrca pripravil v prav posebnem vinskem fondu, poleg bo postregel čisto pravi francoski pire krompir, povrh pa bodo hrustali mandlji in čips iz slanine. Dober tek na kubik!
Če ste mislili, da se ribji brodet kuha samo iz odpadnih delov rib in rakov, še ne obvladate kuharije na kubik! Brodet na kubik je namreč pripravljen iz prvovrstnih sestavin. Lignje v paradižnikovi omaki bomo napolnili s škampi, zraven postregli peteršiljev biskvit in škampov karpačo, v ustih pa nam bo hrustala tudi ocvrta polenta.
Ste vedeli, da testenine niso italijanska pogruntavščina? Kako pripraviti najboljšo pašto, vam razkrije kuharski šef Grega Rozman v Kuhariji na kubik! Predstavil bo recept za slastne raviole z nadevom iz račke. Dober tek na kubik!
Če ste ljubitelji hitre prehrane, pripravite burger in ocvrto kolerabo na kubik! Vse skupaj bomo opremili še z domačim kečapom, burger bo sočen na kubik, saj bo glavna sestavina jegnjetina z meto. Kako nezdravo hrano pripraviti na zdrav način, izveste v Kuhariji na kubik!
Neveljaven email naslov