Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Z vrta na mizo • oddaje

Z vrta na mizo Z vrta na mizo

19.11.2024

V oddaji bodo predstavljeni edinstveni in slastni recepti. Avtor oddaje Z vrta na mizo in kuharski mojster Primož Dolničar bo s svojo premično kuhinjo, potoval po Sloveniji in s kulinaričnega vidika predstavljal naše pokrajine. Iz ekološko pridelanih sestavin lokalnih pridelovalcev, kmetov ali vrtičkarjev, bo tradicionalne jedi in domače sestavine predstavljal na "sodobnih krožnikih". Vse uporabljene sestavine bodo sezonske, vedno sveže, domače in ekološko pridelane. Kuhar bo v oddaji vse jedi pripravljal s čisto tradicionalnim načinom priprave kot tudi s pomočjo sodobnih kuharskih tehnologij.

Z vrta na mizo Kuharsko dopoldne: Z vrta na mizo

12.11.2024

V oddaji bodo predstavljeni edinstveni in slastni recepti. Avtor oddaje Z vrta na mizo in kuharski mojster Primož Dolničar bo s svojo premično kuhinjo, potoval po Sloveniji in s kulinaričnega vidika predstavljal naše pokrajine. Iz ekološko pridelanih sestavin lokalnih pridelovalcev, kmetov ali vrtičkarjev, bo tradicionalne jedi in domače sestavine predstavljal na "sodobnih krožnikih". Vse uporabljene sestavine bodo sezonske, vedno sveže, domače in ekološko pridelane. Kuhar bo v oddaji vse jedi pripravljal s čisto tradicionalnim načinom priprave kot tudi s pomočjo sodobnih kuharskih tehnologij.

Z vrta na mizo Jesensko kosilo

05.11.2024

Primož se v tokratni oddaji Z vrta na mizo odpravi na ekološko kmetijo pri Anici, ki je priznana pridelovalka zelenjave na ljubljanskem barju. Na njenem vrtu se najde tudi zelo posebna in nenavadna zelenjava, na primer ciklantera in čajota. Primož je nabral sveže gobe, na njenem vrtu pa našel sestavine za svoje jesensko nedeljsko kosilo, ki ga bo skuhal pred kamerami. Sledili mu bomo pri pripravi bučne juhe, gratiniranih polnjenih jajčevcev z roast beefom in šparglji ter sezonske solate.

Z vrta na mizo 22.oddaja

29.10.2024

V oddaji bodo predstavljeni edinstveni in slastni recepti. Avtor oddaje Z vrta na mizo in kuharski mojster Primož Dolničar bo s svojo premično kuhinjo, potoval po Sloveniji in s kulinaričnega vidika predstavljal naše pokrajine. Iz ekološko pridelanih sestavin lokalnih pridelovalcev, kmetov ali vrtičkarjev, bo tradicionalne jedi in domače sestavine predstavljal na "sodobnih krožnikih". Vse uporabljene sestavine bodo sezonske, vedno sveže, domače in ekološko pridelane. Kuhar bo v oddaji vse jedi pripravljal s čisto tradicionalnim načinom priprave kot tudi s pomočjo sodobnih kuharskih tehnologij.

Z vrta na mizo Kuharsko dopoldne: Z vrta na mizo

22.10.2024

V oddaji bodo predstavljeni edinstveni in slastni recepti. Avtor oddaje Z vrta na mizo in kuharski mojster Primož Dolničar bo s svojo premično kuhinjo, potoval po Sloveniji in s kulinaričnega vidika predstavljal naše pokrajine. Iz ekološko pridelanih sestavin lokalnih pridelovalcev, kmetov ali vrtičkarjev, bo tradicionalne jedi in domače sestavine predstavljal na "sodobnih krožnikih". Vse uporabljene sestavine bodo sezonske, vedno sveže, domače in ekološko pridelane. Kuhar bo v oddaji vse jedi pripravljal s čisto tradicionalnim načinom priprave kot tudi s pomočjo sodobnih kuharskih tehnologij.

Z vrta na mizo Z vrta na mizo

15.10.2024

V oddaji bodo predstavljeni edinstveni in slastni recepti. Avtor oddaje Z vrta na mizo in kuharski mojster Primož Dolničar bo s svojo premično kuhinjo, potoval po Sloveniji in s kulinaričnega vidika predstavljal naše pokrajine. Iz ekološko pridelanih sestavin lokalnih pridelovalcev, kmetov ali vrtičkarjev, bo tradicionalne jedi in domače sestavine predstavljal na "sodobnih krožnikih". Vse uporabljene sestavine bodo sezonske, vedno sveže, domače in ekološko pridelane. Kuhar bo v oddaji vse jedi pripravljal s čisto tradicionalnim načinom priprave kot tudi s pomočjo sodobnih kuharskih tehnologij.

Z vrta na mizo Z vrta na mizo

08.10.2024

V oddaji bodo predstavljeni edinstveni in slastni recepti. Avtor oddaje Z vrta na mizo in kuharski mojster Primož Dolničar bo s svojo premično kuhinjo, potoval po Sloveniji in s kulinaričnega vidika predstavljal naše pokrajine. Iz ekološko pridelanih sestavin lokalnih pridelovalcev, kmetov ali vrtičkarjev, bo tradicionalne jedi in domače sestavine predstavljal na "sodobnih krožnikih". Vse uporabljene sestavine bodo sezonske, vedno sveže, domače in ekološko pridelane. Kuhar bo v oddaji vse jedi pripravljal s čisto tradicionalnim načinom priprave kot tudi s pomočjo sodobnih kuharskih tehnologij.

Z vrta na mizo Z vrta na mizo

01.10.2024

V oddaji bodo predstavljeni edinstveni in slastni recepti. Avtor oddaje Z vrta na mizo in kuharski mojster Primož Dolničar bo s svojo premično kuhinjo, potoval po Sloveniji in s kulinaričnega vidika predstavljal naše pokrajine. Iz ekološko pridelanih sestavin lokalnih pridelovalcev, kmetov ali vrtičkarjev, bo tradicionalne jedi in domače sestavine predstavljal na "sodobnih krožnikih". Vse uporabljene sestavine bodo sezonske, vedno sveže, domače in ekološko pridelane. Kuhar bo v oddaji vse jedi pripravljal s čisto tradicionalnim načinom priprave kot tudi s pomočjo sodobnih kuharskih tehnologij.

Z vrta na mizo Z vrta na mizo na silvestrovo

02.01.2021

Kuhar in avtor oddaje Z vrta na mizo v posebni praznični izdaji gosti slavnega chefa Tomaža Kavčiča, ki se lahko od letos pohvali z michelinovo zvezdico in brez dvoma sodi med najboljše slovenske kuharje. Pripravila bosta slavnostno večerjo, ki bo temeljila na tipičnih slovenskih jedeh, seveda z dotikom sodobne kuhinje in brezmejne Tomaževe kreativnosti.

Z vrta na mizo Z vrta na mizo

24.06.2017

V tokratni oddaji bo kuharski mojster Primož Dolničar kuhal v krajinskem parku Rakova jelša, kjer je MOL uredila okoli 300 vrtičkov, ki so namenjeni Ljubljančanom. S predstavniki MOLa bo predstavil prednosti vrtičkanja, in seveda - kako se na žaru pripravi okusno kosilo iz setavin, ki rastejo okoli nas.

Z vrta na mizo Božična večerja

24.12.2016

V božični oddaji bo kot gostja nastopila gospa Dušica Kunaver, ki bo govorila o pomenu Božiča v slovenskem ljudskem izročilu. Gospa Kunaver je samostojna kulturna publicistka, prof. angleškega in ruskega jezika ter zbirateljica ljudskega izročila in etnološkega gradiva. Najbolje, da jo podpišemo: prof. Dušica Kunaver, zbirateljica ljudskega izročila.

Z vrta na mizo Z vrta na mizo

17.12.2016

V oddaji bodo predstavljeni edinstveni in slastni recepti. Avtor oddaje Z vrta na mizo in kuharski mojster Primož Dolničar bo s svojo premično kuhinjo, potoval po Sloveniji in s kulinaričnega vidika predstavljal naše pokrajine. Iz ekološko pridelanih sestavin lokalnih pridelovalcev, kmetov ali vrtičkarjev, bo tradicionalne jedi in domače sestavine predstavljal na "sodobnih krožnikih". Vse uporabljene sestavine bodo sezonske, vedno sveže, domače in ekološko pridelane. Kuhar bo v oddaji vse jedi pripravljal s čisto tradicionalnim načinom priprave kot tudi s pomočjo sodobnih kuharskih tehnologij.

Stran 1 od 4
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov