Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Poletni večer • oddaje

Poletni večer Poletni večer: Primorci in Primorska

14.09.2024

Pred dnevom vrnitve Primorske k matični domovini si lahko v seriji oddaj Poletni pozdrav ogledate pogovor s Primorci o Primorski. Lara Baruca, Tinkara Kovač, Damir Skomina, Erik Brecelj in Žan Papič se bodo ob voditeljici Karin Sabadin razgovorili o temperamentu, pokrajini, pregovorni trmi in o svojih občutenjih primorske duše, Vili Resnik, pa bo povedal, kako Primorsko, kjer živi, doživlja kot Ljubljančan. Zapeli bodo Lara Baruca, Tinkara Kovač in Boštjan Pertinač.

Poletni večer Poletni večer

07.09.2024

V oddaji Poletni večer bodo voditelji razvedrilnega programa z gosti v studiu govorili o številnih poletnih temah in dejavnostih, ki so jih navdušile in poskrbele za nepozabne spomine. Pridružite se nam, ko bomo raziskovali možnosti za kampiranje, obiskovali veselice, načrtovali izlete v gore ter se udeleževali številnih festivalov in drugih dogodkov, ki bodo zaznamovali letošnje poletje. Naj bo vaše poletje polno smeha, dogodivščin in prijetnih trenutkov ob oddaji Poletni večer!

Poletni večer Poletni večer: Hribi

17.08.2024

V Poletnem večeru se bomo pogovarjali o veliki ljubezni Slovencev, hribih. Andrej Šifrer, Viki Grošelj, Barbara Vidmajer, Uroš Kuzman in Noah Charney bodo z voditeljico Bernardo Žarn govorili o tem, zakaj imajo radi hribe in zakaj so hribi del slovenske nacionalne podzavesti. Ker pa tudi v hribih ne gre brez glasbe, nas bo z zdaj že ponarodelo Gorsko rožo razveselil Andrej Šifrer, v goste pa pride najbolj nabrita skupina ta hip, Kokosy.

Poletni večer Prihaja Pariz

20.07.2024

26. julija se v Parizu začnejo poletne olimpijske igre. Največji športni dogodek z največ udeleženci v štiriletnem obdobju. Tekmovališča bo na teh olimpijskih igrah preizkusilo rekordno število slovenskih športnikov. O veličastnosti dogodka, pričakovanjih, pasteh in priložnostih bodo govorili Miro Cerar, Urška Žolnir, Katja Koren, Andrej Stare in Matej Tušak.

Poletni večer Veselice

13.07.2024

V poletnih mesecih so konci tedna še posebej živahni, zato je tokratni Poletni večer namenjen veselicam. V studiu so Blaž Švab, Nika Zorjan, Dejan Vunjak in Gašper Kastelic iz ansambla Vzrock. Voditelj: Andrej Hofer.

Poletni večer Melodije morja in sonca

06.07.2024

Tik pred letošnjim festivalom Melodije morja in sonca bo Lorella Flego v studiu Poletnega večera gostila štiri zmagovalce. Helena Blagne je na festivalu zmagala dvakrat, prav tako Anika Horvat, ki je že kot deklica obiskovala festival in sanjarila o nastopu na festivalskem odru. Gregor Ravnik je lanskoletni zmagovalec, Lea Sirk pa je prepričala glasovalce leta 2018. Gosti se bodo spominjali svojih zmag, anekdot in govorili o pomembnosti festivala. Slišali in videli bomo kar nekaj uspešnic iz televizijskega arhiva, Lea in Gregor pa bosta zapela tudi v živo. Andrea F, novi umetniški vodja festivala, bo spregovoril o letošnjih novostih in prihodnosti festivala. Iz Avditorija Portorož pa se bo Lorelli oglasil tudi Mario Galunič, s katerim bosta letos spet skupaj vodila festival. In se tudi spomnila njunega prvega sodelovanja pred 25 leti.

Poletni večer Poletni večer: koncert Poletna noč

22.06.2024

Oddajo Poletni večer posvečamo prireditvi Poletna noč. Ta združuje slovenske avtorje in izvajalce v spomin na zlato dobo Slovenske popevke in je letošnje leto posvečena opusom dam Alenke Pinterič, Ditke Haberl in Nece Falk. Voditeljica večera Ana Tavčar gosti Patrika Grebla, Darjo Švajger, Ota Pestnerja in Sašo Lešnjek.

Poletni večer Poletni večer: Kampiranje

15.06.2024

V oddaji Poletni večer voditelji razvedrilnega programa z gosti v studiu govorijo o številnih poletnih temah in dejavnostih, ki so jih navdušile in poskrbele za nepozabne spomine. V prvi oddaji voditeljica Bernarda Žarn z gosti Nino Ivanič, Špelo Močnik Paradiž, Jožetom Robežnikom, Majo Keuc in Aljošem Bagolo govori o kampiranju. Gostje oddaje poletne počitnice najraje preživljajo v avtokampih ali se na pot odpravijo z avtodomom. Pevki Leo Sirk in Tinkaro Fortuna je terenska ekipa obiskala v kampu blizu Savudrije.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov