Kaja Kajzer si je vzela premor od družbenih omrežij. Foto: Reuters
Kaja Kajzer si je vzela premor od družbenih omrežij. Foto: Reuters

Za to se je odločila zaradi negativnih komentarjev, ki jih je bila deležna po olimpijskem nastopu. "Zaradi vseh negativnih komentarjev in sporočil se začasno odjavljam z vseh družbenih medijev," je na Instagramu zapisala 24-letna judoistka.

Kajzer, ki je bila peta pred tremi leti v Tokiu, je prišla v Pariz z visokimi pričakovanji. Toda v kategoriji do 57 kilogramov je imela evropska podprvakinja zahteven žreb. Pomerila se je z Izraelko Timno Nelson Levi. Tej je po obdobju neaktivnosti v protinapadu uspelo doseči met za vazari.

Sorodna novica Šokirana Kaja Kajzer hitro končala tekmovanje: Nisem videla, da izgubljam

Kajzer je bila presenečena nad razpletom. Spregledala je namreč, da je tekmeca dobila točko, zato v končnici sploh ni napadala.

"Seveda se obremenjujem. Nisem vedela, kaj se je zgodilo, nisem videla, da izgubljam. Tudi trener se ni odzval, bil je miren. Sama sem gledala samo čas, da bi tekmica morda dobila še eno kazen. Če bi vedela, da sem zadaj, bi šla vanjo, spremenila dvoboj, tako pa sem se držala nazaj. Na koncu je sledil samo šok. Ne vem, zakaj trener ni naredil česa," je dejala po dvoboju.

"Kaja je začela zelo dobro. Čeprav so kazni dosojali pozno, je neprekinjeno napadala. Izraelka ni imela pravega napada celoten dvoboj, izvedla pa je tisto "kontro". Kaja pa je bila očitno res tako osredotočena, da ni videla, da izgublja. To se zgodi," pa je povedal trener Luka Kuralt. In dodal: "Če je rekla, da ni vedela, očitno ni vedela. Preostalo je bilo odlično, zgodila pa se je ta napaka. Vpil sem ji, da zaostaja in naj napade, a očitno je to preslišala."