Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Izluščeno • oddaje

Izluščeno Film pod zvezdami vabi na Ljubljanski grad

19.07.2024

Že prejšnji četrtek je svoja vrata odprl Film pod zvezdami, kar pomeni, da poleti na Ljubljanskem gradu ponoči zasijejo tudi filmske zvezde. Katere filmske poslastice nas še čakajo do 3. avgusta? Prisluhnite Big Screenu!

Izluščeno Konjiški bazen omogoča invalidom gibanje brez vozička

19.07.2024

V Slov. Konjicah danes od 10. ure poteka 20. mednarodni dogodek Dan brez vozička in preventivna akcija ozaveščanja o nevarnostih skokov v vodo Voda vzame, voda vrne. Več v prispevku..

Izluščeno NIJZ svari pred nevarnim soncem

17.07.2024

V poletnem času je sonce še posebej močno in nevarno, opozarjajo na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje in poudarjajo: sončenje je nevarno! O tem, zakaj porjavelost ni zdrava in kako se zaščititi, da nam sonce ne bi povzročilo zdravstvenih težav, med njimi kožnega raka, v tokratnem Izluščenem. FOTO: Shutterstock

Izluščeno Slovenska olimpijska odprava pozdravila navijače v Kopru

12.07.2024

Prejšnji teden se je slovenska olimpijska odprava predstavila navijačem v Kopru. Na olimpijskih igrah v Parizu, ki se začenjajo 26. julija, bo nastopilo 90 slovenskih športnikov in športnic, kar je največ v zgodovini slovenskih odprav. Več v Izluščeno!

Izluščeno Živa zgodovina na Celjskem gradu

03.07.2024

V tokratnem Nasvetu za izlet vas vabimo na Celjski grad, kjer tudi to poletje poteka Živa zgodovina. Tradicionalen poletni program ustvarjajo člani kulturno-zgodovinskih društev, ki so pogosto videti kot prave reinkarnacije srednjeveških vitezov in dam. V srednjeveške dejavnosti pa vključujejo tudi občinstvo. FOTO: Andraž Purg

Izluščeno SI-CERT opozarja na prevare pri rezervaciji počitniških nastanitev

08.07.2024

Smo v času poletnih počitnic in dopustov, vabi nas morje in zato iščemo željeno destinacijo največkrat kar sami, preko spleta. Na nacionalnem odzivnem centru za kibernetsko varnost SI-CERT pa žal zaznavajo povečano število prevar pri rezervacijah počitniških nastanitev tudi prek platforme Booking. Na kaj moramo biti pozorni pri rezervaciji, je povedal Gorazd Božič iz Si – Certa.

Izluščeno V poletni vročini pomembna tudi skrb za živali

19.06.2024

V vročih poletnih dneh je pomembna tudi skrb za živali. Med ključnimi ukrepi za zaščito živali pred vročino so predvsem zadostna količina vode, zadrževanje v senci ter omejitev sprehodov na jutranje in večerne ure in prevoza na nočni čas. Pri psih so recimo bolj učinkovite pri ohlajanju pasme psov z daljšimi gobci oz. imajo precej večje težave z visokimi temperaturami kratkogobčne pasme.

Izluščeno V Maribor vabi Letni kino Minoriti

04.07.2024

V avditoriju Lutkovnega gledališča Maribor se bo v soboto začel Letni kino Minoriti . Kaj vse festival v osmih sobotnih večerih julija in avgusta ponuja? Prisluhnite organizatorki umetniških vsebin Minoriti, Kseniji Repina.

Izluščeno Cene hrane v Sloveniji nižje kot v Avstriji, Italiji in na Hrvaškem

01.07.2024

Tudi v današnjem Izluščeno bomo ob začetku počitnic preverili, kako bo naša denarnica obremenjena na dopustu. Tokrat podrobneje o kupni moči pri nas in v sosednjih državah. Cene gostinskih in nastanitvenih storitev, pa tudi hrane in brezalkoholnih pijač, so bile v Sloveniji nižje kot v Avstriji, Italiji in na Hrvaškem. Več pa v Izluščeno v ponedeljek 1.julija med 9. in 10. uro.

Izluščeno Slovenska zdravilišča si obetajo še nekoliko boljšo poletno turistično sezono od lanske

28.06.2024

Glavni del turistične sezone je v slovenskih zdraviliščih že v polnem teku, pričakujejo nekoliko boljšo poletno sezono od lanske. Kdo so najzvestejši gostje ter kako v zdraviliščih preverjajo kopalno vodo in skrbijo za čistočo?

Izluščeno Povprečne plače aprila višje tako v javnem kot zasebnem sektorju

26.06.2024

Pravočasno pred poletnimi dopusti nam je statistični urad postregel s podatki o tem, kako težka je po novem naša denarnica. Povprečna plača za april se je v primerjavi z marcem zvišala tako v javnem kot zasebnem sektorju. Je pa Surs ob dnevu državnosti izpostavil tudi, da je BDP skoraj šestkrat tolikšen kot ob osamosvojitvi. Več v Izluščeno v sredo 26.6. med 9. in 10. uro.

Izluščeno Izbrana je Naj planinska pot 2024

20.06.2024

Z izborom Naj planinska pot akcija Očistimo naše gore Planinska zveza Slovenije v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav, že sedmo leto zapored spodbuja ljubitelje gora in planin h glasovanju za planinske poti, ki so potrebne obnove. Simbolično so izide glasovanja razglasili v sklopu dogodka Dan slovenskih planincev. Podrobneje o akciji in poteh, ki so potrebne obnove, v pogovoru z generalnim sekretarjem PZS Damjanom Omerzu v Izluščeno v četrtek 20.6. med 9.in 10.uro

Stran 1 od 72
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov