Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Tretji polčas • oddaje

Tretji polčas Španski nogometaši četrtič prvaki stare celine

15.07.2024

Tema Tretjega polčasa je bil tudi tokrat seveda nogomet. Z gosti smo govorili o novem evropskem nogometnem prvaku in ocenili možnosti slovenskih klubov v evropskih nogometnih kvalifikacijah, kjer je od treh slavilo le Celje, Maribor in Bravo pa sta doživela minimalni poraz.

Tretji polčas Nogomet

08.07.2024

Osrednja tema Tretjega polčasa je bila seveda nogomet. Predstavili smo polfinaliste evropskega prvenstva in napovedali prvo tekmo evropskih kvalifikacij za mariborske nogometaše.

Tretji polčas Pred večerno tekmo Slovenija - Portugalska

01.07.2024

Prvi julijski Tretji polčas je bil čisto nogometni, kajti pred Slovenci je zgodovinska tekma osmine finala 17. evropskega nogometnega prvenstva v Nemčiji – proti Portugalcem. Z gosti smo pokomentirali dosedanji potek izločilnih bojev in napovedali slovensko tekmo.

Tretji polčas 22. Odprto državno prvenstvo v letenju s toplozračnimi baloni

28.06.2024

Med 21. in 25. junijem je v Murski Soboti potekalo 22. Odprto državno prvenstvo v letenju s toplozračnimi baloni, ki so ga organizirali domači Balonarski klub Roto Balon klub, Mestna občina Murska Sobota, Letalska zveza Slovenije in Aeroklub Murska Sobota. Prisluhnite utrinkom.

Tretji polčas Evropsko prvenstvo v nogometu

24.06.2024

Tretji polčas seveda spet nogometni, kajti Slovence čaka jutri še zadnja tekma skupinskega dela 17. evropskega prvenstva v nogometu, proti vodilnim Angležem. Trenutno je možno vse; ob morebitni zmagi lahko Slovenija prevzame prvo mesto na razpredelnici, če Srbi premagajo Dance, lahko pa tudi izpade, če jo Anglija premaga in če Srbija premaga Dansko.

Tretji polčas Evropsko nogometno prvenstvo v Nemčiji

17.06.2024

Tretji polčas je bil seveda podrejen nogometu in uvodni tekmi Slovenije proti Danski na Evropskem prvenstvu v Nemčiji. Kako so varovanci Matjaža Keka prestali krst 17. Evra in kaj vse so pokazale preostale tekme v skupinah?

Tretji polčas Slovo Vita Dragiča od temovalnega juda

10.06.2024

Tretji polčas je bil namenjen hitremu slovesu judoista Vita Dragiča, ki si je pri zgolj 31-ih leti začrtal novo športno pot zunaj sveta vrhunskega judoista. Kako in kaj bo delal v prihodnje?

Tretji polčas Nogomet - začetek priprav na evropsko prvvenstvo

03.06.2024

V današnjem Tretjem polčasu smo pogledali v tabor slovenske nogometne reprezentance, ki je sredi prejšnjega tedna začela priprave na evropsko prvvenstvo. Slovenijo jutri čaka prva od dveh pripravljalnih tekem, v Stožicah se bo pomerila z Armenijo. V kakšnem stanju je reprezentanca začela priprave, kako mora izgledati na igrišču proti na papirju močnejšim tekmecem na Euru in kaj meni o odmevih po vpoklicu Josipa Iličića v izbrano vrsto, boste lahko podrobno slišali v izjavah Matjaža Keka z začetka priprav.

Tretji polčas Odbojka in športni pregled vikenda

27.05.2024

Pogovorna oddaja o športu.

Tretji polčas Končala se je nogometna sezona 2023/24

20.05.2024

Tretji polčas je bil znova nogometno obarvan. Po koncu sezone 2023/2024 smo pregledali, kdo se je prvoligašem pridružil iz druge lige, kdo je izpadel iz prve in kdo mora v dodatne kvalifikacije za obstanek oziroma popolnitev prve lige. In še: ali je Rogaški ali Gorici uspelo prepričati Komisijo za licenciranje za podelitev prvoligaške in evropske licence za naslednjo nogometno sezono.

Tretji polčas 35. krog prve nogometne lige

13.05.2024

Z gosti smo tokrat prevetrili dogajanje v 35. krogu prve nogometne lige, večni derbi Maribora z Olimpijo, in komentirali zavrnjeno licenciranje v Rogaški in Gorici, kar bo vplivalo tudi na evropske nastope prve – zdaj četverice in ne več trojice z vrha lestvice 1. nogometne lige.

Tretji polčas Slovenski Risi nazaj v elito

06.05.2024

Pogovorna oddaja o športu.

Stran 1 od 19
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov