Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
"Kruh potrebuje svoj čas priprave" je v svoji pekarni v Padni, kjer ne diši le po toplem kruhu, temveč tudi piškotih, grisinih in pincah, povedal Martin Hreščak. S kruhom, ki nastaja v ranih jutranjih urah, potuje tudi v okoliške kraje istrskega podeželja. Med dostavo kruha smo ga tako sprva srečali v Novi vasi.
1664 epizod
Dopoldan in pol je magazinsko zasnovana oddaja, ki jo pripravljamo skupaj s sodelavci v uredništvu razvedrilnih oddaj. Oddaja vsebuje raznolike vsebine, ki zajemajo tako svetovalne rubrike, športne reportaže, glasbena glasovanja, kulinarične kotičke, nagradne igre, kulturne napovednike in oglašanja v živo.
"Kruh potrebuje svoj čas priprave" je v svoji pekarni v Padni, kjer ne diši le po toplem kruhu, temveč tudi piškotih, grisinih in pincah, povedal Martin Hreščak. S kruhom, ki nastaja v ranih jutranjih urah, potuje tudi v okoliške kraje istrskega podeželja. Med dostavo kruha smo ga tako sprva srečali v Novi vasi.
Neveljaven email naslov