Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
02.04.2025 4 min

Žlikrofi in cjarsonsi na potovanju s kulinarično prikolico

Evropska prestolnica kulture je tudi priložnost za obujanje in promoviranje tradicionalnih jedi, ki prihajajo s širšega obmejnega območja. Tako sta se idrijski zavod ID20 in Gorska skupnost Karnija, ki vsak na svojem območju skrbita za ohranjanje kulinaričnega bogastva, združila v projekt GO!Pasta. Z njim želita v letu Evropske prestolnice kulture čim širšemu krogu ljudi v pokušino ponuditi tradicionalne polnjene testenine: žlikrofe in cjarsonse. Karin Zorn Čebokli.


Dopoldan in pol

1776 epizod


Dopoldan in pol je magazinsko zasnovana oddaja, ki jo pripravljamo skupaj s sodelavci v uredništvu razvedrilnih oddaj. Oddaja vsebuje raznolike vsebine, ki zajemajo tako svetovalne rubrike, športne reportaže, glasbena glasovanja, kulinarične kotičke, nagradne igre, kulturne napovednike in oglašanja v živo.

02.04.2025 4 min

Žlikrofi in cjarsonsi na potovanju s kulinarično prikolico

Evropska prestolnica kulture je tudi priložnost za obujanje in promoviranje tradicionalnih jedi, ki prihajajo s širšega obmejnega območja. Tako sta se idrijski zavod ID20 in Gorska skupnost Karnija, ki vsak na svojem območju skrbita za ohranjanje kulinaričnega bogastva, združila v projekt GO!Pasta. Z njim želita v letu Evropske prestolnice kulture čim širšemu krogu ljudi v pokušino ponuditi tradicionalne polnjene testenine: žlikrofe in cjarsonse. Karin Zorn Čebokli.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov