Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
24.12.2014 29 min

Kaj moramo vedeti o vinih s somelierjem

Kar so na območje Slovenije prinesli Iliri in Kelti, vzgojili Rimljani in od tedaj negovali Slovani in Slovenci, vas ne more razočarati. Vino in vinske kleti so pomemben in bogat del slovenske kulturne dediščine, zato je prav, da poznamo in predvsem spoštujemo kulturo pitja vina. V sredinem Svetovalnem servisu bomo zato govorili s sommelierjem in vinskim publicistom Jožetom Rozmanom, ki nam bo razložil kako okušamo vino, kako žlahtno vino po nakupu pravilno hranimo in kako žlahtno kapljico spajamo s kulinariko.


Svetovalni servis

4336 epizod


Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.

24.12.2014 29 min

Kaj moramo vedeti o vinih s somelierjem

Kar so na območje Slovenije prinesli Iliri in Kelti, vzgojili Rimljani in od tedaj negovali Slovani in Slovenci, vas ne more razočarati. Vino in vinske kleti so pomemben in bogat del slovenske kulturne dediščine, zato je prav, da poznamo in predvsem spoštujemo kulturo pitja vina. V sredinem Svetovalnem servisu bomo zato govorili s sommelierjem in vinskim publicistom Jožetom Rozmanom, ki nam bo razložil kako okušamo vino, kako žlahtno vino po nakupu pravilno hranimo in kako žlahtno kapljico spajamo s kulinariko.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov