Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Beseda piknik naj bi se prvič pojavila v 16. stoletju v Franciji, z njo so poimenovali skupinski obrok, na katerega je vsak povabljen prinesel nekaj hrane, ki so si jo nato razdelili in izmenjali. Kateri so najboljši prigrizki za uvod? Katere vrste sadja in sirov se najbolje podajo na žar ploščo, in kaj imata opraviti z žarom balzamični kis in zeleni čaj? V čem je skrivnost, da ribe med peko ne razpadejo in da zelenjava ostane sočna? Gost torkovega svetovalnega servisa na prvem bo kuharski mojster Jakob Polajžer. Izvedeli boste tudi nekaj receptov za omake, ki se odlično podajo k jedem z žara in še – kaj lahko pripravimo za vrtni posladek?
4336 epizod
Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.
Beseda piknik naj bi se prvič pojavila v 16. stoletju v Franciji, z njo so poimenovali skupinski obrok, na katerega je vsak povabljen prinesel nekaj hrane, ki so si jo nato razdelili in izmenjali. Kateri so najboljši prigrizki za uvod? Katere vrste sadja in sirov se najbolje podajo na žar ploščo, in kaj imata opraviti z žarom balzamični kis in zeleni čaj? V čem je skrivnost, da ribe med peko ne razpadejo in da zelenjava ostane sočna? Gost torkovega svetovalnega servisa na prvem bo kuharski mojster Jakob Polajžer. Izvedeli boste tudi nekaj receptov za omake, ki se odlično podajo k jedem z žara in še – kaj lahko pripravimo za vrtni posladek?
Neveljaven email naslov