Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Kar 15% Evropejcev ima ob zaužitju mleka težave, saj so intolerantni na mlečni sladkor – laktozo. Kako prepoznamo simptome laktozne preobčutljivosti, ali je bolezen ozdravljiva in kateri prehranski izdelki poleg mleka še lahko povzročajo težave? Kako ločimo med alergijo in intoleranco? Na vaša vprašanja bo v petkovem svetovalnem servisu odgovarjal prof. dr. Rok Orel, dr. med., predstojnik Kliničnega oddelka za gastroenterologijo UKC Ljubljana.
Kar 15% Evropejcev ima ob zaužitju mleka težave, saj so intolerantni na mlečni sladkor – laktozo. Kako prepoznamo simptome laktozne preobčutljivosti, ali je bolezen ozdravljiva in kateri prehranski izdelki poleg mleka še lahko povzročajo težave? Kako ločimo med alergijo in intoleranco? Na vaša vprašanja bo v petkovem svetovalnem servisu odgovarjal prof. dr. Rok Orel, dr. med., predstojnik Kliničnega oddelka za gastroenterologijo UKC Ljubljana.
4335 epizod
Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.
Kar 15% Evropejcev ima ob zaužitju mleka težave, saj so intolerantni na mlečni sladkor – laktozo. Kako prepoznamo simptome laktozne preobčutljivosti, ali je bolezen ozdravljiva in kateri prehranski izdelki poleg mleka še lahko povzročajo težave? Kako ločimo med alergijo in intoleranco? Na vaša vprašanja bo v petkovem svetovalnem servisu odgovarjal prof. dr. Rok Orel, dr. med., predstojnik Kliničnega oddelka za gastroenterologijo UKC Ljubljana.
Kar 15% Evropejcev ima ob zaužitju mleka težave, saj so intolerantni na mlečni sladkor – laktozo. Kako prepoznamo simptome laktozne preobčutljivosti, ali je bolezen ozdravljiva in kateri prehranski izdelki poleg mleka še lahko povzročajo težave? Kako ločimo med alergijo in intoleranco? Na vaša vprašanja bo v petkovem svetovalnem servisu odgovarjal prof. dr. Rok Orel, dr. med., predstojnik Kliničnega oddelka za gastroenterologijo UKC Ljubljana.
Neveljaven email naslov